0 oy
315 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,311 puan)

Merhaba kizar sormak istediğim doğumdan sonra 4o gün benim duyduklarım dışarıya cikamiyorsun eşinle beraber bir yatakta yatmamalisin aynalara kendinizi bakmamalisiniz bebek ve anne yanliz brakilmamali demir anahtar veya başka birsey surekli yaninda bulunmali sizce ?

7 Cevap

+1 oy
(594 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Yanlızda yattim. Dışarıda çiktim. Eşimlede yattım. Bol bol dua ettim. Kuran-i kerimi başimizdan ayırmadim o kadar. Yazin dogum yapacaz evde nasil duralim. Iki cocuk daha var bunuda haziranda dogum yapacam. Burda kimsemde yok onlari evde nasil tutayim. Bunlar bos hurafe.

-Reklam-
+3 oy
(1,430 puan)

Hepsi hurafe.. tek eşinle ilişki olmuyor dinen ve tıbben sakıncalı diger saydıklarının hepsi hurafe.. aynı yatakta kocanla yatabilirsin aynaya bakabilirsin evden dışarı çıkabilirsin metal demir h3psi uydurma hurafe şeyler.. 

0 oy
(2,492 puan)

Malesef batil olan hicbirseye inanmiyorum. Hadis varmi kuranda yaziyormu diye bakarim yoksa yoluma devam ederim herkonuda. Kocakari laflariyla hayatimi zehir edemem :)

0 oy
(1,452 puan)

Niye çıkamayasın dışarı ya yanına bebeğin yanına küçük bi kuran al dilinden dua eksik etme hiç bir şey olmaz  esinlere yatabilirsin canım ayni yatakta öyle saçmalık mi olur demir işine gelince ne kadar doğru bilemem ama bizde beşiğin bi dip köşesine koymuştuk   iki dogumum oldu  eşimle ayni yatakta yattik  aynaya da baktım dışarıda çıktım önemli olan dilinde duan eksik olmasın canım 

0 oy
(504 puan)

Ahhh bu hurafeler hurafeler :D Canim Benim Tıka Kulagini Bu saçma sapan soylemlere boş hepsi sadece doğru olani ilişki durumu her iki yönden onun için gerisi kuru gürültü:) 

0 oy
(7,364 puan)

Canım bunların hepsi batıl inanç eşle aynı yatakta da yatilir yalniz da kalınır yani başka şeylerle akıl bulandirmaya gerek yok dua ni edip allaha sigindiktan sonra diğer her şey gereksiz işlemler 

0 oy
(2,008 puan)

Kız yok öyle şeyler nereden çıkartıyolarsa eşinlede yatabilirsin aynayada bakabilirsin anahtarmı seni koruyacak sadece ibadetlerine ara ver ve eşinle cinsi munasrbet kurma kadınla 40 lı olduklarında çok güzelleşir ben gidip gelim aynaya bakıyodum  bide hep pozitif düşünüyodum herşey öok güzel derdim ve ağzım dualı gezerdim evladımada okurdum internetten yasin ve diğer sureleri dinler ve bebeğime dinletirdim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 227 göst.
10 Ocak 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde NazNazo2021 (1,311 puan) sordu
0 oy
2 cevap 196 göst.
0 oy
2 cevap 490 göst.

651,172 soru

3,427,924 cevap

4,260,509 yorum

184,045 üye

...