0 oy
244 göst.
Doğum kategorisinde (0 puan)
Merhaba Hanımlar, 

Gebeliğimin 20.haftasından sonra özel doktorum yeteri kadar ilgi alaka göstermediği icin yollari ayırdık. Şimdi 29 haftalık hamileyim ve hastaneden randevu buldukça kontrole gidiyorum. Tamamen kendi imkanlarımla randevu olusturuyorum, gebe takipliğim sağlik ocağinda yapılıyor ama rutin kontroller için randevuyu ben alıyorum. Bu konuyla ilgili 2 sorum olacak sizlere; 1.si hamileliğin son ayında haftalik kontrol icin randevu bulamazsam ne yapmam gerekiyor, hastane beni kendisi mi çağiracak? 

2.si doğumu normal yolla özelde yapmak istiyorum ancak fiyatlar cok yüksek. İstanbul avrupa yakasinda onerebileceginiz hastane var mi? Veya oda kiralayabilme imkaninin oldugu bir sehir hastanesi var mi ne onerirsiniz? Ortada kaldim da biraz tesekkurler. 
Gebelik haftası 29

1 cevap

0 oy
(110 puan)
Merabalar bende 9 ay boyunca devlete gittim 1 kere özele gittim cinsiyet icindi son zamanlardada sikinti olmuyor merk.etme benim dogumuna 2 hafta kaldi. Özel hastane olarak esenler medipolde yapmayi dusunuyordum en son fiyati 8.500 du sadece sezeryan tüp baglatmayi soramadim ama fiyati da artmistir sezeryanin cok zam geliyor oraya ama bezmialem yari ozel oldu orda sezeryan fiyati 4.500 falan ben ek olarak tüp baglaticam ondan fiyat yukseldi 5900 oldu ilgi alaka iyiydi doktor dogum icin mi geldin dedi evet dedim guzelce ilgilendi simdiye kadar hic byle ilgilenen olmamisti. Bende arada ki fiyat farkindan dolayi bezmialemi tercih ettim orda dogum yapip memnun kalan tanidigim vardi onun tavsiyesi üzerine. Bezmialemin uzman doktor muayene ucreti 100 tl cok da uygun denemek istersen denersin orayida 
-Reklam-

647,039 soru

3,412,441 cevap

4,242,109 yorum

182,888 üye

...