0 oy
140 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (31 puan)
hayırlı akşamlar arkadaşlar benim ilk gebeliğim ama iki gündür çok fena kusma var artık kusunca karnıma sancı kramp lar giriyor acaba tecrübeli bir anne varmı bilen biri neden oluyor şimdiden teşekkür ederim 
Gebelik haftası 12+0 hafta

7 Cevap

0 oy
(32 puan)

Prilam adında antibiyotik var canım iyi geliyor hem mideni rahatlatıyor hem uyku yapıyor

Çubuk kraker de iyi geliyor 
(31 puan)
Tşk ederim peki kusunca karın kasılması normal mi
-Reklam-
0 oy
(8 puan)
Pirilam Dr 10 mg çok iyi geliyor gece yatmadan 2 tane içiyorum sabahta kötüysem 1 tane içiyorum çok iyi geliyor ama bı doktoruna sor gene Allah yardımcın olsun bende aynı durumdayım
(31 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(23 puan)
Ben 4 ay boyunca sabah aksam kustum.,pirilam ilac hicbir işe yaramadi.Haslanmis sade makarna,tuzlu krakerler ,karbonhidrat tarzi seyler iyi geliyor ,cok da,yememek lszim tabiki tabsiyon ve kilo açisindan .ben sarı ve beyaz leblebi yedim ilk zamanlar midem için .kusarkej kramp girmesi normal,hatra idrar kacirma kusarken,sarı safra gelmesi ,o da normal..cok tuzlu eksi tatli seyler yemeyin mide asidini de ortatmya cikaracak .ben 36. Inci haftaya giriyorum ,daha dün aksam kustum.aksamlari kusuyorum artik mideme tekme atinca.
(31 puan)
Anladım ilk gebelik olduğu için bilmiyordum birşey bide birşey olacak diye korktum çok ama çok tşk ederim
(23 puan)
Benim de ilk gebeliğim. Rabbim kolaylık versin. Biz artik doğuma yaklastik, sormak istediğiniz birsey olursa sorabilirsiniz .Ben de hiç birsey bilmiyordum. Arastirdim ,cok sordum etrafima ,,ama insanın hormonları değistiği icin duygusal durum olsun,fiziki olsun cok zorlaniyor,benim hep kusmalı gecti ,hala kusuyorum .Bu uygulamayi günü günune takip edim,gercekten cok faydali,herseyi yaziyor a'dan z'ye.
0 oy
(507 puan)
Bana göre mide bulantısına iyi gelen tek şey başını yüksekte tutacak şekilde uzanmak. Onun dışında bana hiçbir şey iyi gelmedi 14+5 haftalığım. İlk zamanlar çok çok fazla kusma ve bulantı oluyordu şu an azaldı elhamdülillah. Hiçbir şey yiyip içemezdim kilo bile verdim. Kusunca krampta girebilir boğazını tahriş edip ağzından kanda gelebilir bende daha geçen gün geldi ama korkulacak şeyler değil bunlar. Yine de bir doktorunla da görüş. 
0 oy
(34 puan)
Benimde çok bulaniyodu kışın içinde ayva bana iyi gelmisşti 
(31 puan)
Onu da denedim ama hiç fayda etmedi bana
0 oy
(156 puan)
Zencefil şekeri al canım kesiyor bulantıyı 
0 oy
(73 puan)
Şekersiz sakız çiğnemek tuzlu kraker doğal maden suyu yada sade soda limonlu su 
(73 puan)
Bide naneli şeker
(31 puan)
Tşk ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
5 cevap 58 göst.
10 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Eda1404 (406 puan) sordu

651,661 soru

3,429,915 cevap

4,262,539 yorum

184,183 üye

...