0 oy
55 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
11 haftalık hamileyim. Bugüne kadar Nev esentepe hastanesinde bir doktora gidiyordum ama kendisi pek içime sinmedi, hiçbir konuda bilgi vermiyor sormasam bazı konularda hiç bilgi sahibi olamayacağım. İlk hamilelik olduğu için de aşırı bilgisizim haliyle. Önerebileceğiniz bir doktor varsa çok sevinirim.
Gebelik haftası 11

2 Cevap

0 oy
(1 puan)
Arkadaşım  bende ilk haftamda çok zorluk çektim doktor konusunda ilgisizlik desen var bilgi almak istiyorum oda yok . En sonunda bir doktor buldum Ziya çetin özel kliniği var ve bursa çekirge  dorukta ve pembe maviyle anlaşmalı.  Muayene ücreti 300 tl doğum 11.500 galiba ama değişebilir. Doktor konusunda ise arastirirsan içine daha çok siner . İstediğin kadar bilgi veriyor ve acele etmiyor muayene konusunda . Her detayı dinliyor ve merakını gideriyor insanın. Çok mükemmel bir doktor ben çok memnunum açıkçası bir dene derim. Ben 15 haftalik hamileyim toplamda 2 özel bir devlet doktoru gördüm en son Ziya çetinde  kaldım.
(13 puan)
Çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağım, gerçekten doktor olayı çok zor, ben de burada yeni sayılırım çevre de olmayınca araştırma şansım da olmadı bundan sonrası için daha iyi olur inşallah
-Reklam-
0 oy
(22 puan)
Medicabil de Songül yapıcı var çok ilgili ve çok güler yüzlü. Bende 21 haftaligim ilk gebeliğim çok memnunum . Muayene ücreti 650 TL doğum 10 bin doğumda bebeğe hediye veriyorlar lohusa şerbeti kapi süsleme fotoğraf çekimi dahil . 
(13 puan)
Araştırıyorum hemen çok teşekkür ederim, fiyatlar da zaten benim doktorumla aynıymış hatta birçok yerde ortalama fiyatlar böyleymiş zaten yeter ki gerçekten içine sinen bir doktor olsun

656,215 soru

3,447,356 cevap

4,282,624 yorum

185,380 üye

...