0 oy
187 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (492 puan)
Merhaba arkadaşlar. 23+4 günlük hamileyim.  Yatarken kalkarken vs anı kasilmalarim oluyor. Sonrasında elimin ayası kadar su geliyor. Bugün doktora gittim kasılmaların oluyor diyip magnezyum vitamini verdi. Size de öyle oldu mu ? Korkmalı miyim? 

7 Cevap

0 oy
(145 puan)
Merhaba canim tek doktorla kalma egerki islaklik oluyorsa idar yolu enfeksiyonu olabilir onun için antibiyotik veriliyor benimde oldu korkuyordum özele gittim doktor bana takibini yap sürekli dedi ve idrar tahlili istedi ve ilaç yazdı antibiyotik birde gece içilen bir toz yazdı kullandım yavaş yavaş geçti ama ihmal etme bebisin suyuda olabilir egerki maddi durumun el veriyorsa bir kere özele git muayene ol geçmiş olsun canim
(492 puan)
İdrar tahlili verdim temiz çıktı. 2-3 haftadır genital bölgede ağrı oluyor.
-Reklam-
0 oy
(2,307 puan)
Hangi ilaç magnezyum verdi cnm
(492 puan)
Efermag 365mg verdir.
0 oy
(51 puan)
Benim de öyleydi şu an 36. Haftadayım bı sorun olmadı ara ara geliyordu
0 oy
(484 puan)
Bende de islaklik oluyordu suyum mu geliyor diye 22. haftamda, korkuyordum acikcasi cunku erken dogum riskim var dikisliyim surekli sancim oluyor bende magnezyum kullaniyorum. Ben Idrarimin oldugunun farkında olmadan idrar kaciriyormusum megerse. Idrar yollarimda enfeksiyon cikti ilac kullandiktan sonra azaldi. Acaba sizde bir idrar tahlili mi isteseniz? Sizde de olabilir. Suan bende 23 e girdim bir haftada biraz toparladi hala tam temizlenmedi ama azaldı en azından idrar kacagim :)))
(492 puan)
İdrar tahlili verdim ama onda temiz çıktı değerler.
0 oy
(16 puan)
Merhaba bende bu hafta ayni sıkıntılarla bogustum sivi gelince korkup doktoruma gittim nstde sanci cikinca magnezyuma basladim.. Iceriden istem disi sivi gelince bebegin suyuna yordum ama idrar yolu enfeksiyonu cikti ilaca baslicam sizde ihmal etmeyin tahlil verin aile hekiminize gidip.. Ilac baslayin eger varsa enfeksiyonlu durmak bebek icin riskli
0 oy
(16 puan)
Merhaba bende bu hafta ayni sıkıntılarla bogustum sivi gelince korkup doktoruma gittim nstde sanci cikinca magnezyuma basladim.. Iceriden istem disi sivi gelince bebegin suyuna yordum ama idrar yolu enfeksiyonu cikti ilaca baslicam sizde ihmal etmeyin tahlil verin aile hekiminize gidip.. Ilac baslayin eger varsa enfeksiyonlu durmak bebek icin riskli.. 
(492 puan)
Bugün idrar tahlili verdim. Enfeksiyon olsa doktor derdi diye düşünüyorum. Geçenlerde çıkmıştı gece icmelik ilaç verdi onu da kullandım.
0 oy
(226 puan)
Cnm suyun azaldı diyor mu be dedi doktor  bende 23 haftalık  21 hastalıktan beri suyum geliyor 
(492 puan)
Hayır herşey normal dedi.

İlgili bir soru bulunamadı

651,002 soru

3,427,167 cevap

4,259,699 yorum

183,995 üye

...