0 oy
42 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (129 puan)
Hanımlar 20 haftalık hamileyim.

İki haftadır sağ kaburga ve sırtımda ağrılar var. Doktor magnezyum verdi. Ve ağrı için jelgo diye bir jel aldım sağlık ocağında yazdırdım. 

Bazen hafifliyor artıyor. Bu ağrı 4-5 ay daha devam eder mi?

Herkes de oluyor mu?
Gebelik haftası 20+2

1 cevap

0 oy
(167 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bendede oluyo ocean extra.mag kullaniyorum ama hala oluyo karnimda kasilmalar bacaklarimda kramplar karburgam batiyo ondem arkadan... benim kullandigim gunluk ihtiyacin %50 sini karsiliyomus yeni farkettim dr a gidince sirucam 2tane mi alsam diye. Bide kalsiyum basladim ocean osteofine. Sifa olur insaAllah benimde cok erken basladi senin gibiyken simdi 25teyim bide anemi cikti kanim dusmus demir ilacini 2ye cikar dediler. Int baktim 12.haftadan sonra kam tahlili yapilmasi vitamin baslanmasi gerekir yaziyo perinatoljiye gidiyorum daha yapilmadi, sunlari sunlari kullaniyorum diyorum tmm diyo nedir ne kadardir kac tane icmeli sormuyo bile yarin kontrolum var sorucam insaAllah bu seferde kan tahlili yapmadan bisi diyemem dicek kac aylik oldum bi duzenli vit kullanamadim her yerim agriyo kasiliyo Allah yardimcimiz olsun
(129 puan)
Sizin kaniniz evet düşmüş ancak hamilelikte anemi çok yaygın mesela bende sabah akşam hap içiyorum hala 11 yani daha da düşüyor. Normal karşılıyorlar bunu hamilelikte.
Bir de ezbere iç bırak diyebiliyorlar.  Ama öğrendiğime göre doğuma kadar bize kan hapı vitamin lazım hatta şimdi magnezyum eklendi ne kadar devam edecek bilmiyorum.
Doktor ilgisizse özel bı de başka doktoru deneyin derim
(167 puan)
2yil once 29hafta vefat edip sezrryana alindim bu dr yapmisti ameliyati perinatolog. Baska dr denedim riskli gebelik diyolar omcekinden oturu korkuyolar 4.sezeryana yanasmiyolar o yuzden pek secenegim yok. Rabbim sagsalim kolayliklar bebelerimize kavusmak nasip etsin
(129 puan)
Amin. 4. Bebeğiniz mi
(167 puan)
Yok 2evladim var biri vefat etti 29haftalik sezerysn oldum bu 3.olcak Rabbim nasip ederse insaAllah
(129 puan)
İnşaallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

650,492 soru

3,425,239 cevap

4,257,517 yorum

183,826 üye

...