0 oy
262 göst.
Doğum kategorisinde (5 puan)
Merhaba arkadaşlar kısa bir bilgi vermek istedim. Ben şubatta etlik şehir hastanesinde sezeryan doğum yaptım şimdi kız kardeşim normal doğum yapacak orada 39+4  Dün gebe okuluna katıldı ve doğumhaneleri odaları gezdiriyorlarmış. Dilerseniz doğuma eşiniz ya da istediğiniz bir yakınınız size o süre içinde eşlik edebiliyormuş bu çok iyi bence kız kardeşimin eşi panik olduğu için o giremeyecek şu an kim girecek doğum boyunca kim yardım edicek diye karar vermeye çalışıyoruz ve doğuma giderken yanınızda limon ve lavanta yağı pilates topu banyo havlusu getirmenizi istiyorlar doğum esnasında yağlar ile masaj yapıyorlarmış duşa gire biliyor muşsun  yatıp kaldırmama devri bitmiş  hastanede yurt dışındaki gibi annenin konforuna önem veriyorlar biz şimdi yeniden hastane çantası hazırlayacağız bu çok iyi bir şey bence annenin konforunun düşünülmesi dün kardeşim anlattı bende yazmak istedim. Orada doğum yapacaklar mutlaka gebe okuluna katılıp detaylı bilgi almanızı tavsiye ederim.hem içiniz rahatlamış olur hem de korkularınız bir nevi yatışır diye düşünüyorum.
Gebelik haftası Bitti

4 Cevap

0 oy
(93 puan)
6 yıl önce Etlik Zübeyde Hanımda doğum yapmıştım. Sırf yatırıp hiç kaldirmadiklari için özel hastane tercih ettim bu sefer. Keşke bilseydim, oraya giderdim.
(5 puan)
Maalesef ilk doğumumu 2011 yılında bende orda yaptım ve büyük bir travma olarak kaldı hala unutamıyorum
(93 puan)
Doğumum kötü değildi iyi doktor ve ebelere denk geldim şükür ama sancı odası mantığı ve bir oda dolmadan diğerini açmamak çok saçma. Sırf başkalarının bagirtisi yüzünden korkmuştum
(5 puan)
düzenledi
Aynen birde bir odada 5 kişi kalıyorduk birde refakatçi zaten kabul edilmiyor vs vs
-Reklam-
0 oy
(730 puan)
Ben de takiplerimi orada yaptırıyorum. Henüz haftam 16+4. 

Doktoruma, eşim doğum olacağı zaman refakatçi olarak kabul ediliyor mu dedim dogum baslayana kadar kabul ediliyor ama doğum sonrası olmaz mutlaka kadın refakatci istiyoruz dediler. Yine de iyi. Eşim tayin olmazsa orada doğum yapmayı düşünüyorum ve mümkün olursa normal doğum istiyorum. Faydalı oldu detaylı paylaşımınız çok teşekkür ederim.
(5 puan)
Kız kardeşime bir sıkıntı olmadığı sürece gire bilir demiş siz mutlaka gebe okuluna kayıt olun daha detaylı bilgilendirilmiş olursunuz. Ve her aşamayı ilk ağızdan duymanız mutlaka rahatlatır.
(730 puan)
Insallah öyle olur esim her an yanımda olsun cok isterim. Gebe okuluna kaçıncı haftada kayıt olunuyor biliyor musunuz acaba?
(5 puan)
Ben gebeliğimde gerek görmediğim için olmamıştım ama keşke olsaymışım eşin annen eşilk edebiliyormuş. Kız kardeşimde 39+4 ye doktoru git dediği için gitti ne zaman kayıt yapıyorlar bilmiyorum yani
(730 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(2,263 puan)
Ayni hastane ayni gebe okuluna gittim eksik bilgi vermeyelim kimseye ki umitlenmesjnler ben mezun oldum gebe okulundan dediklerinize bizzat katılıyorum taki eşin doğuma girmesine kadar sancı odaları ayrı tek kişilik odalar o odalar eşiniz ara ara sizi görmeye gelebiliyo harici doğuma girme sürekli yanınızda kalma gibi bir durum söz konusu değil serpil ve  çiğdem hemşire veriyo eğitimi onların bizzat bilgilendirmesi bu kadın refakatçi aliyo erkek asla kabul etmiyorlar eşi sadece ara ara girip çıkabilir normal doğumsa oda ben perinatoliji takipliyim benim yanıma kadin d alsa refakatçi almicaklar misal.evet plates topu terlik havlu limon yag ve vazelin i ebe bizzat istedi perina mesajı yapmak için. 
(2,263 puan)
Nazbb yok doğru okumuşsunuz perinatoliji hastalığa yönelik oldu için sancı odasına refakatçi almiyolarmis perinatoliji takipli hastaların doğumuna uzmanlar giriyormuş normal doğum da ama sancı odasında refakatci kadin aliyolarmis
(82 puan)
Bende perinatoloji bölümünde muane oluyorum da 38 hafta oldu merak ediyordum tesekkur ederim Lavinya132
(2,263 puan)
Sağlıklı doğumlar dilerim
(82 puan)
Cok tesekkurler sizede
(5 puan)
Allah yardımcınız olsun kolay bir doğumunuz olur inşallah.
0 oy
(4 puan)
Sanci cekerken yaniniza bir kisi girebiliyor mu yani

650,902 soru

3,426,852 cevap

4,259,308 yorum

183,966 üye

...