0 oy
494 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (150 puan)
Arkadaslar suyum geldi biraz sizinti diye acile gittim ve gercekten gelmis. Gerci bebegin suyu iyiydi beklermiş ama sancım cok oldugu icin 3cm aciklikla alindim. Sancklarim sıklaştı derken 7 numara lens kullandigim icin birde uzun sure 7 yildir kullandigim icin biraz gozlerim yipranmis. Normal dogumda zarar gorebilir diye acil sezeryana alindim. Demem o ki 6 numara ustu lens veya gozluk kullaniyorsaniz normal doğum imkaniniz olmayabilir. 40+3 e kadar boşuna beklemişiz. Sezeryan olcakmiş zaten meğer.
Gebelik haftası 40+3

4 Cevap

0 oy
(1,402 puan)
Tebrikler saglikli hayirli imanli evlat olur insallah. Evet bende bu yuzden sezeryanim. Ve yarinda ben ameliyyata giricem lutfen ameliyyatin nasil gecti birazcik bahsedermisin:)
(150 puan)
Ameliyatta sadece igneden korkuyordum bele yapilan. Bir girdim bel ignesinde hicbir sey hissetmedim çok inceydi igne. Sonra bir sersemledim ameliyat boyunca. Cok degil ama hafif %5 falan. Sonra ciktim cok iyiyim şuan. O da uyuyo.
(150 puan)
Çok basitmis iyiki sezeryan olmuş dedim. Cunku cok uzun sure suni sanci cekebilirdim. Acilmam yavasti. Canim hic yanmadi nerdeyse.
(1,402 puan)
Harika bende hazirlaniyorum bi kac saate cikicaz:)
-Reklam-
0 oy
(265 puan)
Nasıl yani anlamadım. Bende yıllardır lens kullanıyorum. Biri 5.5 biri 6 fln gözlerim miyop +astigmat. Yani ne gibi etkisi varmış. Ikınırken gözü sıkıyoruz diye mi ki? 
(150 puan)
Ya sanirim sınır 6. Ileri derece miyop geciyor. Lenste kullaninca ustune damarlarda oksijen alımı azaldıği için incelme oluyor. Normal dogumda sanirim kan basincinin yukselmesiyle goz damarlarininz hasar alabilir, kalıcı körlüğe sebep olabilir dendi bana. Mutlaka doktorunuza sorun. Bosuna benim gibi 40.haftayi beklemeyin. Eger oyle bir durum varsa sezeryana alabilirler, tarihiniz de degişebilir
0 oy
(257 puan)
Ben gözümden ameliyat oldum lazer ameliyatı bekarken ta o zaman normal doğum sırasında tekrarlanabilir diye onermedi doktoruma dedim ama anlayış göstermedi normal dogurttu beni zorla göz numaram tekrar nuksetti nefret ediorm şu an yine hamileyim istemeden hamile kaldım hamilelik iğrenç gecio doğum korkum zaten var bulunduğum şehirde özel var ama doğum yaptırmıyor biride burda takip edip Kayseri'ye götürüyor sırf sezeryan için onu tercih ettim ödüm patlıyor erken doğum vs yaşarsam yine zorla dogurcam diye 
(150 puan)
Aman yok uzağa git gitte, gözlerine daha fazla zarar verme. Bende devlette yaptim allahtan pazar pazar devlette goz doktoru getirtip muayene ettirttiler. Devlette. Haberleri olabilecegini hic dusunmuyordum. Hastaneden hastaneye degisiyor demek ki. Bana kalsa ben 7 numara gozle ıkıncaktım.
(257 puan)
İste ben de 0 numaraya düşen gözlerimi maf ettim :(( muayene ettiler benide ama amaç neydi anlamadm ameliyat oldum dedm göz doktoruna gönderdi sancı arası gözüme bı dünya şey sıktılar 0 derece bsey yokki dedi den geldiğim saçma sapan doktor işte
0 oy
(590 puan)
Hayırlı olsun canım benim tahrik ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,628 göst.
+1 oy
15 cevap 554 göst.
7 Aralık 2022 Doğum kategorisinde Eymenin-Annesi (367 puan) sordu
0 oy
6 cevap 250 göst.
0 oy
7 cevap 313 göst.
9 Aralık 2022 Doğum kategorisinde Zeynep.nsnci (47 puan) sordu

649,457 soru

3,421,440 cevap

4,253,069 yorum

183,560 üye

...