0 oy
138 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (94 puan)
Benim 3 cm ölçüsünde sağ yumurtalığımda iyi huylu bir kistim var. Doktor korkulacak bir şey olmadığını söyledi ama kasığım bazen çok ağırıyor özelliklede ilişkiden sonra. 8 aydır hamile kalamadım . Bu ay özellikle kasıklarımda farklı bi sızı var . Hamilelik belirtisi olabilir mi. . Veya siz bu şekilde hamile kaldınız mı ? 
Gebelik haftası 0

5 Cevap

0 oy
(1,727 puan)
Vajinal sülük yaptır hemen düşer Allah'ın izniyle.
-Reklam-
0 oy
(74 puan)
Bende hamile kaldığımı kasık ağrısı ile anladım . Ve bende de sol yumurtalıkta iyi huylu değil çikolata kisti var 3 cm . Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ki bana çocuğun olmaz diyorlardı . Çünkü 4 yıl önce iki yumurtalıkta da 7 cm kist vardı iyi huylular hariç . İlaç tedavisi ile sonuç aldım . Ama soğan kürünün etkisi çok büyük. Eğer hamile değilsen önce emin ol sonra soğan kürü yap . İyi huyluymuş zaten hemen patlar inşallah.
0 oy
(96 puan)
Bende de iyi huylu kist vardı ve hamileydim. Çok şiddetli ağrılarim oluyordu başlarda doktor korkulacak bişey yok demişti sizin gibi ama ağrılar kistten dolayı demişti. 
(94 puan)
İnşallah bana da nasip olur
(96 puan)
Amin.
(94 puan)
Bugün test yaptım belirtiler doğruymuş hamileyim
(96 puan)
Gözünüz aydın Rabbim  sağ salim kucagina almayi nasip etsin ☺️
(94 puan)
Aminn çok teşekkür ederim
0 oy
(196 puan)
Benim de sağ yumurtaligimda çikolata kisti vardı, sıvı akitiyormus rahme, o yüzden tutunma olmuyormuş, histereskopi sırasında anladılar bunu. Ve hemen o an sağ tüpümü kapatmış dr. Zaten tüp bebek tedavisine başlamıştık. Diğer ay transferim oldu. Ve çok şükür şuan 36. Haftaya girdik ikizlerimle  doktor aslında artık doğal yolla da gebe kalabilirsin demisti ama yaşım zaten neredeyse 40 idi, beklemek istememistik biz. Insallah siz de en yakın zamanda güzel haberi alır, sağlıkla kucaklarsiniz bebeğinizi
(94 puan)
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Sizde inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sağlıkla büyütürsünüz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
(94 puan)
Belirtiler doğruymuş hamileyim,bu sabah test yaptım
0 oy
(366 puan)
Bende 6 buçuk santim kist vardı hamile kaldım ilk aylarda kasıklarım da çok ağrım oldu kistten dolayı şimdi 33+4 haftalık hamileyim kist bebek büyüyünce görünmedi hala da görünmüyor :)) 

İlgili sorular

649,434 soru

3,421,286 cevap

4,252,948 yorum

183,548 üye

...