0 oy
133 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (86 puan)
kızlar benim dün yumurta toplama işlemim oldu 11 tane yumurta toplandı ama 9 tanesi olgunmuş ve bugün 6 tanesi döllenmiş . kalan 3 taneyide yarın soracağım ne durumda diye. sizde yumurta toplama sayısı ve sonrası nasıldı. tek embribiyo transferinde ikiz gebelik yakalayan oldu mu? çok merak ediyorum lütfen cevap.... bu arada bana hemen transfer olmayacak embriyo dondurulacakmış. 2 yada 3 ay sonra taransfer olacakmış. hormon değerlerimden dolayıymış.

1 cevap

0 oy
(484 puan)
Tek embriyoda ikiz olmasi cok cok dusuk ihtimal, ama olur mu olur tabi ona kimse bir sey diyemez :) ama normalde cok düşük bir ihtimal bir yerde sans kısacası:) 9 yumurtadan 6 si olgunsa o üçü elenmiş oluyor. Simdi o 6 tane yumurtayi dollenmeye birakcaklar. Size iki gunde bir arayip gelisimi hakkinda bilgi vercekler. Mesela Ucuncu gune kac tane dollendigini soyleyecekler. Eger besinci gune ulasabilcek gibiyse besinci güne ulasmasi icin birakcaklar ama kaliteleri dusukse ve besinci gune ulaşamayacak gibiyse ucuncu gun dondurcaklar. Bende 26 yumurta toplanmıştı, dolu olanlar 20 taneydi. Dollenmeye biraktilar 16 yumurta ilk gun dollenmisti en son elene elene besinci gune 10 tane yumurta kaldı. Onlar donduruldu. Bende de taze tranafer olmayacakti pcostum ben. Aslinda dondurulmus olan daha iyi oluyor. Rahim dinlenmesi tup bebekte basari sansini arttiriyor aslında. O vuruldugumuz igneler vs etkisi de azaliyor o sayede vucutta dinleniyor iyi oluyor yani :) hakkinizda hayirlisi olur insallah :) benimde rahim dinlendirme oldu uc ay ertelendi tam transfer olcaktim tiroidim fırladı yine iptal oldu dorduncu ay transfere gidecekken kendiligimden gebe kaldim. Suan yumurtalar dondurulmus sekilde bekliyor bizim. Belki size de moral olur, bu surecte o kadar stres olmustum ki tiroid hormonlarim alt ust oldu yukseldi etti surekli bu ay yine bir sey cikcak ben transfer olamayacagim diye agliyordum size tek onerim bundan sonra tamamen sakin bir tedavi süreci gecirmeniz olacaktir :))
(86 puan)
pcoss olduğun için bayaa yumurtan varmıış canım maşallah. bende olay şöyle 11 tane yumurta toplandı ama 9 tanesi olgun. bugün aradığımda 6 tanesi döllendi dedi geriye kalan 3 tane için yarın tekrar aramamı söylediler . inşallah 5 güne kadar cannlı kalaırlar ya 3 yıldır istiyoruz olmuyor 29 yaşındayım eşte sıkıntı yok bnm sadece sol tüp kapalı ve minik perdem var rahimde 3 aşılama tutmayınca konsey tüp bebek kararı verdi. ank.etlik zübeyde hast. dr. serdal dilbaz. 3 ay sonra transfer olacakmış süreç güzel giderse. tam beklemediğin anda bebeğin olmuş Allahın işine karışılmaz bak maşallah mucizeleri yaşatmış sana darısı bana ve tüm anne olmak isteyenlere diyelim canım. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim sağlıklı gebelikler diliyorum sağlıkla kal
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 300 göst.
0 oy
2 cevap 803 göst.
0 oy
1 cevap 388 göst.

647,637 soru

3,414,636 cevap

4,245,026 yorum

183,051 üye

...