0 oy
130 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
kapalı
3yasinda oğlum var tuvalete alıştırmak istiyorum ama 3gundur çok kötüyüm alışmiyor bı türlü sürekli eve yapıyor çok ağlıyorum bazen dayanamıyorum temizlerken kötü oluyorum bunun bana zararı varmıdır elim yüzüm şişti. Ağlamaktan çok sıkıntı ediyorum emek veriyorum ama olmuyor
Gebelik haftası 28.2
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(333 puan)
sabır göstermekten başka yapabileceğin bişey yok bende lazımlığa alıştırıyorum daha 23 aylık altına da yapıyor 

lazımlığada yani.. sabır gösterip doğru davranışlarında alkışlaman gerekir. ben öyle yapıyorum
(65 puan)
Çok zor ya gebe olunca daha kötü oluyor dayanamıyorum tuvalete hiç yapmiyor götürüyorum yok diyor çıkınca dışarda yapıyor.
(333 puan)
Annelik kolay olsaydı ,,,,,
-Reklam-
0 oy
(698 puan)
Bunda aglayacak ne var ?  Cocuk istiyorsaniz bazi seyleri goze almis olmaniz lazim. 3 gunde agladim pes ettim olmuyor demeyin lutfen. Inanin oyle anneler var ki cocuklarinin kaslari gelismedigi icin idrara alisamiyo kaciriyor 1 sene ugrasani gordum ben.Cogumuz gecirdik o donemleri 3 yasinda alistirdim bende oglumu 2 tane lazimlik aldm odalara balkona koydum. bazen ay cis geldi diyip kendim oturmaya kalktim cesaretlensin dye. ayrica onceleri 10 dakikada bir sonra 30 - sonra 45 derken aradaki farki actim lavaboya goturdum kac saatte yapiyor oldugu fikri uyaniyor sizdede boylece.. Havalar isininca alti acik sekilde balkona yada bahceye cikarin yapa yapa ogrenir. erkek cocuksa zaten cisini belli ediyor. Kararli olmak lazim gece yatakta kesinlikle bez baglamayin kafalari karisiyor.
0 oy
(1,230 puan)
Kilot bezler var canım onlardan al.. Çocuğuda kendinide yıpratma.. 

647,915 soru

3,415,596 cevap

4,246,085 yorum

183,135 üye

...