0 oy
213 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (35 puan)

Kızlar bu rerleşme kanaması olabilir mi adettim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim sizce

image

Gebelik haftası 0

3 Cevap

0 oy
(100 puan)
Akıntı gibi yerleşme kanamasi hafif pembe yada kahverengi şeklinde adet günün geçsin bir test yap emin olmak için canm 
(35 puan)
Adet günüm geçti cnm 5 gün ama test yapmaya korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(719 puan)
5 gün geciktin nasıl bekliyorsun canım adetine 18 gün varken şüphe duyanlar var onlar bile dayanamayip test yapıyorlar. Kan versen keşke varsa seninki kesin çıkar. Istiyorsan vardir inşallah. Benimki yerlesme kanamasi miydi bilmiyorum emin değilim ama adet günümde bundan daha fazla gelmişti. Pembe birkac leke geldi sonra pembe suya dönüştü progestan başlamıştık. Bence kan vermelisin.
(35 puan)
İnşallah cnm ya çok istiyoruz daha önce düşük oldu
(719 puan)
Benim de daha önce düşüğüm oldu. O nedenle böyle leke bile gelse gebelik şüphen varsa hic vakit kaybetmemelisin bastan progestan baslanir yerlesme kanamasi da olsa her kanama düşük riski taşıyor. Ben adet günüm 1 gün gecince gidip kan verdim gece lekelenmem oldu adet oluyorum sandım. Sabah kan sonucumu görünce ağladım sevinçten endişeden. Kan vermeseydim belki de adet oluyorum sanip düşük yapacaktim. Iyi ki gitmisim hemen ilaca basladik. Rabbim sana da böyle sevinc nasip etsin.
(35 puan)
Amin canım inşallah tşk ederim yorumun için
0 oy
(29 puan)
Hamilemisiniz mesela ben şuan 9 haftalık hamileyim 7haftalikken yerleşme kanaması oldu bilmiyordum o telaşla acile gittim çok şükür bişi yoktu doktor yerleşme dedi ama bu yerleşme gibi değil böyle kahverengimsi oluyo siz yine bı tahlil falan verin 

İlgili sorular

648,355 soru

3,417,312 cevap

4,248,077 yorum

183,276 üye

...