0 oy
184 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (32 puan)
Sürekli büyük ve küçük abdestim geliyor ve kasıklarım ağrıyor birazda kalça üstü ağrım var anlayaamdim neoldugunu 
Gebelik haftası 35+0

4 Cevap

0 oy
(2,572 puan)
Su ve nisan gelmeden dogum oldugunu agrin olunca anlayabilirsin canim. Ama oyle duzensiz araliklarla girip cikan agri degil duzenli ve siddeti giderek artan bi agrin olursa o dogum agrisi oluyor. Tabi herkes de illa sanci olmuyor kimisi bebek hareket etmiyo karnim agriyo diye gidiyo bi bakiyolar cocuk kanala inmis yani. Sen bebeginin hareketleriyle sancini takip et canim eger sancin olmayipda bebeginin hareketleri kesilirse karnin sert olursa bi hastaneye gorunursun veya sancin gelirse sanci surelerini takip edersin 5 dakka da 1 sanci girip siddeti artiyosa gercek dogum sancisi oluyor ona gore gidebilirsin... Tuvaletin gelmesiyle dogumun bi ilgisi olmuyo bebek buyuyup baski yaptigi icin sık sık wcye gitmen normal. Kalca agrisiyla kasik agrisida normal onemli olan kasigindan beline bi agri vurursa veya belinden kasigina bi agri vurursa ve siddeti giderek artarsa bu dogum agrisi oluyor bilgin olsun...
-Reklam-
0 oy
(306 puan)
Sancıların düzene girdiyse o zaman doğum zamanı gelmiş demektir. Benim sancım 5 dk da bir gelmişti sonra hastaneye gittim. Suyum hastanede geldi. 
0 oy
(280 puan)
Bugün gebe okulunda onun eğitimini aldık. Gerçek doğum ağrısını nasıl anlarız sorusuna şöyle cevap verdiler. Elinize saat alıp dakika tutun. Gerçek doğum sancısı sağdan soldan kasıklardan gelmez bu yalancı sancidir. Gerçek sancı yukardan aşağı doğru vurur. 15 dakika durağan 1 dakika sancı şeklindedir. Sonra 10 dakika durağan 1 dakika sancı. Sonra 5 dakika durağan 1 dakika sancı. Ve en son 1 dakika durağan 1 dakika sancı şeklinde periyodik ilerler. Ve doğum gerçekleşir dediler.
0 oy
(280 puan)
Bugün gebe okulunda onun eğitimini aldık. Gerçek doğum ağrısını nasıl anlarız sorusuna şöyle cevap verdiler. Elinize saat alıp dakika tutun. Gerçek doğum sancısı sağdan soldan kasıklardan gelmez bu yalancı sancidir. Gerçek sancı yukardan aşağı doğru vurur. 
(280 puan)
Birde geecek sancı

15 dakika durağan, 1 dakika sancı şeklindedir. Sonra 10 dakika durağan, 1 dakika sancı. Sonra 5 dakika durağan, 1 dakika sancı. Ve en son 1 dakika durağan, 1 dakika sancı şeklinde periyodik ilerler. Ve doğum gerçekleşir dediler.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 493 göst.
0 oy
2 cevap 283 göst.
0 oy
3 cevap 265 göst.

656,443 soru

3,448,441 cevap

4,283,995 yorum

185,445 üye

...