0 oy
546 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (9 puan)
Merhaba hanımlar hayırlı günler tüp bebek tedavisi oldum bugün transferin 11. Günü 2 embriyo transferi yapıldı beta değerim 10. Gün 2979 çıktı 3 kez tekrarlandı  bugün 5000 çıktı  doktorumda bizde şok olduk bu kadar yüksek çıkmasına mümkün değil dedi doktor ama öyle çıktı ultrasonda 2 tanede kese göründü böyle bi durum yaşayan varmı aranızda neden bu kadar yüksek çıktı acaba..

6 Cevap

+1 oy
(243 puan)
Hcg kişiden kişiye değişen gebelikten gebeliğe göre değişkenlik gösteren bir değer. Fazla yüksek olması cokku gebelik anlamına gelmez ancak ultrason ile anlaşılır. Ayrıca 2 embriyo transferi yapılmış ve görünen o ki ikisi de başarılı olmuş. Gözünüz aydın olsun inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız Allah size bağışlasın değerlere odaklanmayin doktorunuz her şey yolunda dediyse gebeliginizin keyfini çıkartın:):)
(9 puan)
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 10 günlük transferde bu kadar yüksek çıkması biraz şaşırttı bizi sadece ilk başta 4 üz olması lazım bu degere dediler ondanda biraz şaşırdık tabi herşeyin hayırlısı..
-Reklam-
0 oy
(748 puan)
Bnm adet günümden üç gün önce 3 bin çıkmıştı yüksek bı degerdi erken döllenme olmuş dedi doktor 4 haftalıkken kesesi görünmüştü sizin tüp bebek ise çift kesede var ise ikiz bebekdir büyük ihtimalle ama o HCG değeri ile anlaşılmaz düşük HCG ile ikiz gebelik yaşayan da çok var gözünüz aydın olsun ilk bebeğiniz ise inşallah ikizdir
(9 puan)
Tüp bebekde böyle yüksek çıkan olmamış heralde benim gittiğim merkezde ilk bende bu kadar yüksek çıkmış onun için şaşırdık biraz bide transferden 10 gün sonra keseyi görünce bi kaldık öyle bizde tabi inşallah  sağlıklıca gelirler artk şimdilik ikiz görünüyo ..
(748 puan)
İnşallah canim
0 oy
(188 puan)
Evet canım hCG değeri ile anlaşılmaz bn ikinci testimde 10.000 di hCG değerim ama tek gebelik. Hayırlısı olsun şimdiden canım
(9 puan)
İçim rahatladı canım hemşireler 10 günde bu değer 4 üz mü acaba falan dediler ondan kafam karışmıştı normal olmasına sevindim transferin 11. Günü iki kese göründü bunuda ayrı şaşırdım tabi..
(188 puan)
Hayırlısı olsun canım
(9 puan)
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla bu kez sona kadar gideriz artk..
(188 puan)
Olur olur inşaallah canım hayırlısı
(9 puan)
Allah razı olsun canım herşeyin hayırlısı artk..
0 oy
(468 puan)
Kac tane embriyo transferi oldu canm
(9 puan)
2 embriyo transferi yapıldı canım..
0 oy
(786 puan)
Büyük bi  ihtimalle ikiz  benim 2. Demem de 8.gün verdiğim betada 2872 çıktı kendi içinde bölünme de olabilir demişlerdi ama ikiz olduğu netleşmişti
(9 puan)
İki tane kese göründü zaten ama bakalm hayırlısı herşeyin..
0 oy
(68 puan)

 Moralinizi bozmayın sadece tecrubemi yazıyorum 

Bende ilk ikiZ sanıp yüksek çıktı  
12 haftada netlestiki ikiz eşi mol gebelikmis 
(9 puan)
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bizimki ikizdir o zaman çünkü kaç yıldır çok yoruldum artk bi sıkıntıyla daha baş edemem gibi geliyo hayırlısı Allah'tan Rabbim bilir herşeyin hayırlısı inşallah..
(68 puan)
Benim tüp bebek te böyle bir hata oldu  inşallah ilk ve sondur. çünkü dünya da bir ilk olabilirmiş benim dogumum . Çok şükür kizim iyi  kimsenin başına gelmesin
(9 puan)
İnşallah sondur canım kızının iyi olmasına çok sevindim Rabbim ayağına taş gözüne yaş değirmesin bidaha tüm bebişler sağlıklıca doğsunlar inşallah Rabbim bidaha yaşatmasın böyle zorluklar size ve hiç kimseye bizimde sadece 2 tane kese göründü haftaya kontrole gidicem bakalm hayırlısı inşallah bu sefer..
(68 puan)
Allah razı oldun .güzel haberlerinizi yazın
(9 puan)
İnşallah güzel haberi alır almaz yazarım çok teşekkür ederim..

İlgili sorular

648,284 soru

3,417,073 cevap

4,247,838 yorum

183,253 üye

...