0 oy
124 göst.
Doğum kategorisinde (35 puan)
kapalı
Ben 36 haftalık hamileyim hiç açılmam yok ne yapmalıyım cinsiyet kız istiymki artık 38haftada faln doğuraayim
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(243 puan)
Ben de 37. Haftaya gireceğim ama hiç alttan falan muayene edilmedim acilmam var mı diye bakilmadi siz muayene oldunuz mu? 
-Reklam-
0 oy
(11,305 puan)
Cinsiyeti bilmiyor musunuz? Ayrıca kız erken doğar diye bir şey yok. 

Yürüyüş yapın, korunmasız ilişkiye girin.merdiven inip çıkın. Çömelme hareketi yapın 
(419 puan)
Önerdiğiniz herşeyi yapıyorum canım ama gercekden hic bir faydası yok. Her gün 3 4 saat spor yapıyorum yürüyüş merdiven günde 5 kere iniyorum cikiyorum. Ev işi herşey perde bile takıyorum. Ama hiç bir açılma gerçekleşmedi. Kısaca zamanı gelince artık açılır inşallah :D
(11,305 puan)
Zamanını bekliyor büyük ihtimal siz yine bırakmayın hareketleri
0 oy
(2,540 puan)
Doğumun, açılmanın kızı erkeği yok. Bebekler ne zaman isterse o zaman geliyolar dunyaya Allahın izniyle... Bende 37+5im yanlis hatirlamiyosam 32den beri alttan bakılıyor acilma var mi diye ve hic acilmam yok nstde 1 haftadir sanci kasılma cikiyo buna ragmen acilmam yok zaten acilma olmamasi daha iyi benim icin sezeryan olucam cunku nasipte varsa Allahın izniyle... Bi arkadasiminda 28de 1 cm acikligi vardi iki hafta sonra 30da 4 cm acikligi oldu acil sezeryana alindi yani hic belli olmuyo bugun acilma olmaz yarin olur belki sabah acilma olmaz aksam olur kaldi ki bence haftanizda küçük acilma olmamasi daha iyi olur gibi sizin icin yinede Rabbimin takdiri... Bolca merdiven inin cikin herhangi bi riskiniz yoksa iliskiye girin çömelip kalkma hareketleri yapin acilcagi varsa acilir bu sayede... Hakkinizda hayirlisini versin Allah inşallah.
0 oy
(419 puan)

36 haftada açılma olmaya bilir tabi. Normal birşey açılma olmaması. Çünkü daha 1 var:D niyede açılma olsun ki zamanı geldiğinde zaten acilman olur canım. Normal doğum 38-39 haftada oluyor. Açılması için hiç birşey yapamasin çünkü benden çok haraket eden yok ev iside dahil. Hiç bir açılma yaşamıyorum. 

(35 puan)
Niye ev işi ağır desen hep var

İlgili bir soru bulunamadı

651,234 soru

3,428,202 cevap

4,260,713 yorum

184,068 üye

...