0 oy
123 göst.
Doğum kategorisinde (94 puan)

Merhaba sevgili anneler

Son 10 gün kaldı doğuma. Normal doğum surecindeyim şu an inşallah. Daha önce erken doğum riskim vardı bebek kafasını kanala sokmaya çalışıyordu sonra yattım 4 hafta ve bugünlere geldik. Şimdide kızım gelmiyor:) 

Yürüyüş, squat yapıyorum, merdiven inip çıkmaya çalışıyorum. Ara ara adet ağrısı dışında hiç bir belirti yok. En son zaten 3 gün önce nst de sancı çıkmadı açılmada yok.

Doğumu başlatmak için başka neler önerirsiniz 

Gebelik haftası 38+4

2 Cevap

0 oy
(155 puan)
Canim hurma ye 7 tane falan yemistim ben kolaylastirdigini duymustum ben de oldu yani :)
(94 puan)
Ay yiyorum günde 6 tane falan :)
Ne zaman yemeye başlamıştın
(155 puan)
ilk yememde. yedim aksama dogru gece suyum geldi. :)
(94 puan)
Ne güzel:) kaçıncı haftada peki doğdu ve hurmanın çeşidi önemlimi
(155 puan)
38+2. benim yedigim iri ve etliydi canim adini bilmiyorum ama en iyisiymis hurma arasinda bal gibi lezzetli bir tadi vardi.
-Reklam-
0 oy
(1,974 puan)
Ben 10 gundur yiyorum hurma ama bi degisiklik yaptigini dusunmuyorum acikcasi.bebeginiz kanala inerken hissettiniz mi yani doktorum bana iki hafta once yururken bir anda batma hissedersen dur sankinles falan demisti dun once sirt agrim oldu bi saate yakin.sonra aksam yurudum biraz çati kemigimin içinekafasi oturmus gibi geldi zor yurudum oturdum yarim saate falan saldi kendini taş kesilmisti yururken.gunumuz ayni gunde 3 4 defa adet sancisi bendede var.30dan beri baş geliş
(94 puan)
Benim 24 den beri baş aşağıydi.
Evet kafasını aşağı sokmaya çalışıyordu 29.haftadaydim. gece sancilanmistim hissetmiştim böyle kafasını afedersin aşağı doğru böyle bı ıkınma hissi gelmişti hani adet olunca o bölgeden bişey çıkarma hissi gibi bı his. Apar topar hastaneye kosmustuk. Sonra serum yatış verdiler . Bı kaç güne kızım kafasını yukarı çevirmişti ama gene baş gelişti.
Şu an hâlâ o pozisyonda.
Hurma bende bir haftadır yiyorum bı etkisi yok henüz.
Bazen 3 4 saat adet ağrım oluyor uyutmuyor. Ama hiç açılma falan yok. Hazırlık sancıları dedi doktor.
Artık doğurmak istiyorum:)

İlgili sorular

649,005 soru

3,419,570 cevap

4,250,798 yorum

183,443 üye

...