0 oy
246 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (154 puan)
kapalı

Merhabalar.. 15. Haftamdayım  2 hafta sonra doktor kontrolüm var ve ilk defa bakılacak cinsiyet belli oluyor ise söylenecek.. heyecanlıyım biraz.. :) Eskiden çikolatasız duramazdım günde en az 1 veya 2.. hamile kaldıktan sonra aklıma gelmiyor canım istemiyor sadece tuzlu şeyler istiyor ve soğuk meyveler soğuk içecekler istiyor.. eskiden günde 1 paket sigara içerdim hamile kaldıktan sonra tek tiksindiğim şey sigara oldu kokusuna bile gelemiyorum.. birde bilirsiniz makasa bıçağa oturma gibi bir adet var.. bana yapıldı 2 kere makasa oturdum :) Allah herkesin kalbine göre ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelik o tabiki.. ama insan merak ediyor ve bu tarz şeyler doğru mu öğrenmek istiyor :) 

Gebelik haftası 15
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(195 puan)

Tatlı tuzluyla hiç alakası yok inan :) 

(154 puan)
Öğrenmek güzeldir.. tesekkürler :)
-Reklam-
0 oy
(213 puan)
Alakası var mı bilmiyorum ama bende hep.tuzlu yedim ve ilk zamanlar tatlıdan tiksindim çikolatadan. Ayrica et ve yumurtadan da tiksindim cinsiyeti erkek.
(154 puan)
Sadece tiksindiğim şey sigara.. ne bir yemek ne başka bir şeyden tiksinmedim çok şükür :)
(54 puan)
Bende çin takvimine bakmıştım merak edip doğru çıktı
(523 puan)
Çin takvimine bende baktım benimde doğru çıktı gerçi ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep içimden kız geçiyordu ne zaman elim karnıma gitse kızım diyesim geliyordu
(290 puan)
Bende éski yedim hep tatlidan tiksinmedim ama hiç yiyesim gelmedi sadece eşki istedim eşki yiyince mutlu oluyodum ama cinsiyetine erkek dedi doktor kızım olsun cok istiyodum ikincidede olmadi hayirlisi ve cin takvimindede erkek çikti sanirim doğru bu cin takvimi
(213 puan)
Cin takviminde ki diyordu bana da iki hamileligimde de ikisi de yanlış çıktı. Oyalanmaktan başka bisey değil bu hurafeler ;)
0 oy
(82 puan)
Onların hepsi hikaye ama ben hissettim ..saglikla gelsin
(154 puan)
Benim ruyalarıma hep kız bebek giriyor çok istediğim için sanırım.. ama hissiyatım erkek :)
(82 puan)
Ayni şey bana da oldu doğduğunda bile cinsiyeti erkek mi diye sordum yavrum sağlıklı olsunda yeter
0 oy
(263 puan)
Cidden tatlı tuzluyla bi alakası var mı bilmiyorum ama ilk iki ay sürekli tuzlu ekşi yedim tatlı görmek dahi istemiyodum çikolata yemek istemiyodum benimki kız. Ha tatlıyı yemeye çoktan başladım ama ye ekşiyi getir Ayşe'yi oldu sanki :) ;)
(154 puan)
Yaaa benziyoruz sanırımm :) Allah bağışlasın ♥️
(263 puan)
Amin rabbim herkese bağışlasın inşşaallaah
0 oy
(218 puan)
Bence batıl inançlar hepsi öyle bir şey olsa kimse doktora gitmez şuan eltimle hamileyiz ben çok tatlı yiyorum o ekşi ikimizde erkek

650,615 soru

3,425,744 cevap

4,258,021 yorum

183,866 üye

...