0 oy
83 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (75 puan)
kapalı
Kızlar yatarken yada kalkarken  istemsizce karnı içine çekmek eğilmek  bebeğe zarar vermez dimi akılama çok takılıo 
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

+1 oy
(5,775 puan)

Okadar kendini dinleme. Bnce okadar detayli dusunup irdeliceksek ohooo put gbi durmak lazim.  Vitrin caninin icindeki sus esyasi gbi kimildamadan:))) hamilelik hastalik degil tabiki zarar gelmez. Saatlerce spor yaptim hergun hicbi zarar gelmedi gelmezde kimildamaktan karni iceri cekmekten ne olacak bebege:)

(5,775 puan)
Okadarcik hareketle zarar gelecek bebek zaten dogmasin daha iyi demekki sagliksiz bebekmis ki kimilda inca zart gormustur
(900 puan)
Kız ozamn eskiden babanenlerimiz ananelerimz yada annelerimiz tarlada çalışmış eğil kalk ağır kaldır hepsini yapmış.. hareketlerine bile bakmaz dinlemezlermiş.. bi bırakın bacım şu bebekleri kendi kendilerine büyüyüp gitsinler.. benim babannem 9 tane doğurmuş çoğuda tarlada çalışırken suyu gelmiş öyle bilmiş doğum olcagını :)))
(5,775 puan)
He yaa aynn millet bebege zarar gelecek diye nefes almaktan korkuyor . Nefes almayinca da beyne oksijen gitmio tabi :)))))
-Reklam-
0 oy
(706 puan)
düzenledi
Bende burada bekleyeyim merak ettim şimdi kalkarken yatarken karnım kabarıyor
(5,775 puan)
Hic bosuna bekleyip vakit harcama canim akil var mantik var  boyle sacma bisey olabilirmi. Millet egil kalk ne islerde calisio. Okadar hasas bisey degilki ay bikac sene sonra akliniz erdiginde guleceksiniz halinize kendi kendinizle dalga gececeksiniz boyle sacma sapan seyleri kafama takip korkmusum diye:)))
(706 puan)
Kuzum ben zaten böyle şeyleri takmıyorum olabilir bir can taşıyoruz sonuçta ama bayan sorunca merak ettim sadece
(5,775 puan)
Sakasina dedim zaten canim da yani bukadar bast seylerden bise olmaz bebege bebek korunakli. Okadar kafaya hersey takilirsa inan bebek daha cok zarar gorur annesinin kafasina taktigi givir zivir dusuncelerin stresinden daha cok zarar gormus olur
(706 puan)
Tabiukide öyle bende bebegim için elimden geldiğince stresten uzak duruyorum düşünmüyorum dediğim gibi ilk gebelik bayan sorunca merakima kapıldım korktuğum için vs.baska bisey için değil;))
0 oy
(1,974 puan)
Vermez 39.haftadayim cocuk kocaman ama yatip kalkarken karnimdaki sekil degisimini goruyorum desteksiz yan donmeden kalkinca karin ortasi armut gibi oluyo ama yinede bi zarari yok bebege korkmayin.sanki pamuk ipligine bagli korunmasizmis gibi geliyo bize ama onlar o kadar guclulerki.tabiki kendimizi zorlamamaliyiz ama bu kadarindan korkmayin.olacak varsa cam fanusa girsenizde gelir bulur.allah tum evlatlarimizi korusun
0 oy
(1,463 puan)
Bebek suyun içinde hissetmez bile kendi dünyası var onun sen bukadar kasarken o kendi dünyasında tabiki zarar gelmez :) 
(75 puan)
Teşekkür ederim  cevabın için canım   ilk gebeliğim olduğu için  ufacık şeyler bile aklıma ister istemez   takılıo Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.

654,070 soru

3,439,243 cevap

4,272,776 yorum

184,812 üye

...