0 oy
107 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
5+2 hamileyim 

Dün vajinal ultrasonla kese gördü doktor.

Bu sabah uyandım ve açık pembe lekelendim 3 defa 

Normal bi durum müdür arkadaşlar tekrardan alt muayene istemiyorum diye Dr a gitmiyorum

5 Cevap

0 oy
(696 puan)
Merhaba, haftanız küçük diye alttan bakmıştır doktorunuz. Ama bir dahaki sefere bunu istemediğinizi belirtebilirsiniz. Lekelenme durumu gebelikte normal sayılmaz. Her ihtimale karşı kadın acil dogum a gidin. Mutlaka kötü birsey olacak değil kanamalı gecti benim gebeliğim ama önlem alınıyır düşük vs için ilaç destekleri veriliyor. Sağlıkla gelsin kucagınıza bebişiniz ☺️
-Reklam-
0 oy
(9 puan)
Kimisinde lekelenme olabiliyor bana da dokturum olabilir korkma demisti.Ben de hic olmadı.Ilk haftalar hatta bebegin kalp atısını duyduktan bi kac lerr daha alttan muayne etmisti hep.ufak oldugu icin vajinadan gözükmüyormuş genelde.
0 oy
(1 puan)
Yerleşme kanamasidir benimde 6 haftada oldu acile gittim düşük riski dedi ispartaya gittim yerleşme kanamasi dendi 
0 oy
(155 puan)
Düşük riski yada yerleşme kanaması olabilir ama yerleşme kanaması koyu yada açık kahverengi şeklinde gelir. Pembe kanama yada lekelenmelerde doktorlar hemen gelmemizi öneriyorlar. Bir uzman doktordan dinlemiştim uygulamalı göstermişti alttan muayene kanamaya yada düşüğe sebep olmazmış çünkü bakılan yer ile çocuğun olduğu yerler birinden farksız arada koruma kapı gibi birşey varmış. Bence bir doktora görün tedbirini al inşallah birşey çıkmaz:)
0 oy
(3 puan)
Merhaba canım 7. Haftanın sonuna kadar lekelenmem oldu , şuan 9+3 olmuyor artık.Fakat benim koyu kahverengiydi , doktorum çok normal karşıladı.Açık pembe için bir fikrim yok maalesef, bence vajinal ultrason uzun bir süre yapılmamalı.Ben hiç yaptırmadım henüz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
13 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ramilevlyv (94 puan) sordu
0 oy
1 cevap 193 göst.
0 oy
5 cevap 148 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.

649,433 soru

3,421,266 cevap

4,252,943 yorum

183,547 üye

...