0 oy
73 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (1 puan)
Merhabalar 27 haftalık hamileyim yaşadığım bir olayı takıntı yaptım düşünmeden duramıyorum ve ciddi sekilde yasantimi etkiliyor surekli dusunce olaya takilip kalma.Dogumdan sonra emzirip takinti ilaci kullanan oldu mu yardimci olurmusunuz lutfen bebegim olunca bakamam diye endiseleniuorum ilk cocugumdada ayni olmustum
Gebelik haftası 27

1 cevap

0 oy
(260 puan)
İlaç kullanmak yerine neyi takıntı yaptığını özel degilse paylasirsan destek olabiliriz. Eğer çok ağır birşey değilse yaşadığın durum bence onunla yüzleş ve yen bu durumu çünkü ilaçlar seni duzeltmiycek sadece uyuşturcak.
(1 puan)
Eşimle iş arkadaşının samimiyetligini kiskandim ve takinti yaptim kizla gorusmuyolar artik bayadir engelledim numarasini esime hal hatir sorma mesaji yazmisti bende aralarinda bisey olacak.korkusu yada birbirlerine ilgisimi vardi diye endise sardi kizinda sevgilisi vardi 1 sene olacak hala ilk gunku gibi yasiyorum dusuncelerimde boguluyorum eşimide boguyorum.Esimde su vesveselerinden kurtul herkesi bana kırık tutuyosun iki yakan bi araya gelmiyo diye beni sucluyo ama bu olay kapanali cok oldu benim bu kadar agir yasamam anormal degilmi iş güç yapamayacak kadar kafam uyusuyo içim daraliyo sıkıntı mutsuzluk korku.
(61 puan)
Eşiniz daha önce acaba güveninizi  mi kırdı yoksa bu kadar takıntı yapmazdiniz bnce
(260 puan)
Daha önce böyle birseymi yaşadınız eşinizle yada evlenmeden önce. İnsan hamileyken daha vesveseli oluyor zaten bence hiç takma o senin kocan senin sende onunsun buna odaklan bak karnında eşinden bir parça taşıyorsun hiç böyle şeylere girme ona güvenmeye çalış ama dediğim gibi öyle bir durum yasandiysanda bunu eşinle paylaş neden evhamlı olduğunu anlasın.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 236 göst.
0 oy
1 cevap 169 göst.
0 oy
1 cevap 137 göst.
12 Haziran 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Elif_2014 (104 puan) sordu

651,143 soru

3,427,801 cevap

4,260,384 yorum

184,036 üye

...