0 oy
310 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (610 puan)
kapalı
Arkadaslar dogum hastaneye yada eve ziyareten gelen misfirlere küçük hediyelik haptirmak istiyorum ilk oglumda kucuk tül kesede yasin kitabi tespih ve sekerleme koymustum kizimda farkli bisey yapmak isiyorum fikir verebilir misiniz?

Dolap magneti düşündüm ama baska fikirlerde ariyorum
Gebelik haftası 29+6
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

+1 oy
(1,597 puan)
Misafirlerin sana hediye getirmesi lazım sen zaten yeterince masraf yapiyosun bunu dusunmeliler mevlut falan okutursan belki neysede hastane için bence gereksiz masraf ya
-Reklam-
0 oy
(5,658 puan)

image

En guzel kullanisli olan. Soda gazoz kapagi acacagi dolapt miknatisli herkesin isine yarat. Ama hic asiri gereksiz yani bence bos yere millet kavanoz sekerlemeleri evinde icncik boncuk. Toz alirken zar zor oluyo diye saklamio. Sekerler nasil kondugu belli degil yenmez. Bisa amsraf atilip gdilio. Mahnet. Folabimca gereksiz mesela baskasini. Dogurdugu ccgun magnetini niye dilabima asim. Yasin ve tesbih olabilir herkes saklar kullanir . Ama gereksiz bnce bizim sulale kalabalik en az dugun  hediyeligi kadar vik yaptirmam gerekir 250 300 adet ona da ne gerek var aman gelen bana hediye getirsin :))
(5,658 puan)
Bunlar ise yario ama ne gerek var bence tabi herkesin kendi kesesi kendi tercihi de.:) hastane odasi susleme kapi sisu falan asiri gereksiz gelio bana annemin zoruyla gelen misafirler odayi tanisin diye. Keceden kapisisi yaptim mesela hastane odasi icin ama devasa gereksiz. Ben can derdine dusmusum sezeryanim heryanim agrio ayik bayigim odanin susu de umrumda degil gelene gdene verilecek vikolata hediye sus pus givirzivirda:))
0 oy
(230 puan)
Evet gereksiz bir şey ama en azından kendi yakın çevrene akrabaya vermek istiyor insan hatıra amaçlı. O yüzden gazoz kapağı açmaya yardımcı olan magnetler daha çok tercih ediliyor. Diğerleri pek elde tutulmuyor. 
(599 puan)
Cikolata yaptırdım.magnet yaptıracağım birde kolonya falan yaptırıyorlar
(230 puan)
Kalıcı olsun dersen magnet biraz daha ucuz. Ama ikramlik olarak çikolata da olabilir
(599 puan)
Magnette yaptrdim isme özel cikolata da yaptırdım

İlgili sorular

649,051 soru

3,419,758 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...