0 oy
116 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (85 puan)
Hasimatom var ama TSH t3 ve T4 degelerim normal şimdilik sizce gebe kalmama engel bı durum var mı 

8 Cevap

0 oy
(11,250 puan)
Ablamın vardı, hiç sıkıntı çekmedi direkt hamile kalmıştı 2 çocuğu var
-Reklam-
0 oy
(1,727 puan)
ne zamandır deniyorsun 
(1,727 puan)
o zaman hemen vajinal sülük yaptirmalisin. o ay,hamile kalırsın allahın izniyle :)
(85 puan)
O nasıl birşey yardımcı olur musunuz bilgim yok benim
(1,727 puan)
bildiğimiz sülük var ya kan emiyor. onlari smear testi yapılan aletle vajinandan içeri itiyorlar. hayvanlar orda hamile kalmana engel ne var ne yok bulup doğal yoldan yok ediyorlar. ben de hamile kalmak için yaptırdım. hayvanlar çıktıktan sonra yumruk büyüklüğünde bir et düştü vajinamdan o ay hamile kaldım. kesinlikle bu mucize sana da yarayacaktır.
(156 puan)
Hiç böyle  bir tedavi yöntemi duymamıştım  çok şaşırdım.
(1,727 puan)
insanları o kadar sentetik doğal olmayan şeylere alıştırdılar ki. insanlar haplardan medet umup allahın verdiğini yok saydılar. bende olabildiğince insana duyurmaya çalışıyorum :)
0 oy
(142 puan)
Ne zamandir deniyorsunuz doktor ne dedi size?

Tanıdığım haşimato hastası. ilaç kullanıyor . 6 haftalık hamile darısı size inşallah 
(85 puan)
Ben de 25 mg içiyorum sabahlari tiroid ilacımi değerlerim normal cikiyo üç beş aydır ama gebe kalmakta skinti cekuyorum bir kere kaldım ama onu da malesef kalbi durdu kaybettim. Sonra hasimatom var denildi ilaç başlandı. Ama gebe kalamiyorum bir buçuk yildir çok üzülüyorum eşim çok istiyor tabiki ben de
0 oy
(102 puan)
Ben 11 senedir var bu Rabbimin izniyle olur hic sıkıntı yapma canim ilaclarini düzenli kullan doktor kontrolünu aksatma 
(85 puan)
11 senedir gebe mi kalamiyosunuz
(102 puan)
Hayir cnm onun uzerine ikinci kez hamileyim. İkinci kizima hamileyken cikti bende troit. Ucuncu kez hamile kaldim. Suan yine hsmileyim bu dördüncü gebeliigim korkulacK bise yok manasinda demek istedim yorumumu eksik yapmisim korkuttuysam hakkını helal et. Sıkıntı yapma♥️ Rabbim inşallah gonlune gore versin
(85 puan)
Ah ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza nasip etsin siz de helal edin ben de yanlış anlamışım bana da duşa edin olur mu
(102 puan)
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah stres yapmayin bu yuzden olmaz diye kafaya takmayin Rabbime siginin inşallah en kisa zamanda tattirsin Rabbim
0 oy
(15 puan)
Ben de bu sebepten 2 yıl hamile kalamadım. İlaç kullanmama rağmen ilacı bıraktım degerlerim normale döndü ve şimdi hamileyim her şey kader kısmet bunu söylerken bazı kesimler kızıyorlar ama yaşayan biri olarak söylüyorum. İlaç kullandığım vakitlerde bu kadar düşmemişti. Yemene içmene dikkat edip ve tevekkül et.
0 oy
(85 puan)
Deneyeceğim biraz korktum ama 
0 oy
(229 puan)
Merhabalar Bende hasimato hastasıyım ilk bebeğimin kalbi durdu . Daha sonra öğrendim bu hastalığı.  Prolaktin hormonu da cok yüksek çıkıyordu Bende bunun üzerine dahiliyeye gittiğimde igrenmistim 50 mg ile başladım ilaca . Çocuk istediğimi de söyledim.  7 8 ay korundum daha sonra istedim bebegi . Folik asit başladım ilacımı da kullandım 4 5 ay kadar sonra hamile kaldım çok şükür.  Suan 24 haftadayim.  Kendinizi sartlandirmayin olacak diye Rabbım doğru zamansa hayırla nasip etsin insallah . 
0 oy
(980 puan)
Bende de var canım dr bu düşmeyince gebe kalamazsın dedi aşılama falan oldum tutmadı ilaç kullandım düştü işte ama gene olmuyodu. Yumurtalarımda tembellik olduğunu öğrendim birde benim tek tüpüm tıkalıydı. Bi macun kullandım c-life ismi bide ovulasyon testiyle takip ettim işte. Hacemat yaptırdım kuyruk sokumundan. O ay hamile kaldım rabbim nasip etti.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 163 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
8 cevap 152 göst.
24 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde zubeydeeee (345 puan) sordu
0 oy
4 cevap 377 göst.
3 Ağustos 2019 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Zeynep Elif (54 puan) sordu

648,939 soru

3,419,397 cevap

4,250,590 yorum

183,428 üye

...