0 oy
168 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (72 puan)
kapalı
Kızlar 10 haftalık hamileyim,  2 gündür çok gezdik yürüdük ve yorulduk. Yildonumumuz diye tatile geldik. Sizce bu kadar ayakta kalmak bebeğe zarar verir mi veya düşüğe sebep olur mu? Bi olumsuzluk yok ama en korktuğum şey karnımda kalbinin durması.
Gebelik haftası 10
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

+1 oy
(11,394 puan)
Dinlenin güzelce, ağrınız olmazsa endişe etmeyin. Ama bir şeyden şüpheleniyorsanız önce sorun sonra yapın. Siz yaptıktan sonra biz evet sakıncası var desek ne olacak. 
-Reklam-
0 oy
(374 puan)
İlk uc dört ay çok önemli bol bol dinlen bol bol su ic 
0 oy
(96 puan)
Amann.... Keyfine bak güzelim. Hiç birşeyde olmaz Allah istemediği sürece yiyecek ekmeği varsa yer, şimdiden bu kadar telaslanma bunun  ileriki zamanları da var ayrıca bol bol yürüyüş yap ki ödem olusmasin dinlendigin zamnada ayagini yukarı kaldirki varis olusmasin 
0 oy
(1,597 puan)
Benimde olumsuz bı durumum yoktu 5. Aydayim hala hemen hemen motor üzerinde geçiyor her günüm. Doktor sakınca görmedi dikkatli olduktan sonra biseycik olmaz dedi. Ama sorsan herkese patır patır düşük yapçan derler. Kendini iyi hissettikten sonra biseycik olmaz ama çok yormada 

İlgili bir soru bulunamadı

657,331 soru

3,452,144 cevap

4,288,528 yorum

185,653 üye

...