0 oy
196 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)

Arkadaşlar bugün doktorum çok kötü şeyler duydum durumumu yaşayan varmı nt 2,8 artmış fetal anomali denen şey 3 yerde ödem var beyin kalp karın bölgesi umuttepeye sevk etti aldır derlerse itiraz etme gibi şeyler dedi başına böyle gelen varmı?

image

Gebelik haftası 10

2 Cevap

+1 oy
(4,622 puan)
İtiraz etme ne demek ya bunun kararını onlar mı veriyormuş! Canı veren Allah, alacak olan da O'dur. Benim de başıma bir silah dayamadıkları kalmıştı nerdeyse. Benim detaylı ultrasonda anormallikler görüldü, görüldüğü şekilde doğdu, 40 gün yoğun bakımda kaldı ve 40. günü Rabbim emanetini benden geri aldı. Şu an çok üzgünüm ama vicdanım rahat. Yaşamına ben son vermedim, 40 gün boyunca sütünü verdim, sevgimi yaşadım "Ol" diyen Allah hükmü verdi ve cennetine aldı. İnşallah kötü bir şey olmaz ama varsa da kararını kendin ver canım çevreyi dinleme asla. Çünkü bize aldır diyen kişiler ahirette bizim yerimize sorguya çekilmeyecekler. Sevabı da günahı da bizim olacak..  
(16 puan)
Aynen kesinlikle bende aldırmam
-Reklam-
+1 oy
(47 puan)
Rabbimin mucizeleri var bilirsin tevekkül et Allah'a sıgın arkadaşa katılıyorum cokta guzel anlatmış aldırma canım Allah neyi hayırlı görürse insan ogluna onu Nasib eder 

İlgili bir soru bulunamadı

653,065 soru

3,435,547 cevap

4,268,907 yorum

184,570 üye

...