0 oy
186 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (69 puan)
Merhaba yaklaşık 4 aylık hamileyim depremde annemi kaybettim ve gebelik bu döneme denk geldi. Bugüne kadar yasımı bebeğim etkilenmesin diye yoğun yaşamadik bastırdım veya gecistirdim.fakat hormonların ve yaklaşan doğumda annemin olamayisinin etkisi yüzüme vurdukça bu üzüntüleri engellemekte zorlanmaya başladım.Bebegim ne kadar etkilenir aglma krizlerinden üzüntüden? Çevrenizde benzer durumlar yaşayıp bebeklerinde sorun olan insanlar oldu mu

4 Cevap

0 oy
(1,728 puan)
niye üzüntünü bastırıyorsun bir daha öyle hata,yapma. bastırdıkça yoğunlaşır. ağlayıp ağlayıp rahatlayacaksın. anne bu başka bişeye benzemez. her şeyin vakti zamanı belli zaten. Rabbim de biliyordu bu dönemi yaşayacağıni. güzelce ağla sonra dinlenirsin zaten :)
-Reklam-
0 oy
(156 puan)
Bende annemi bir buçuk sene önce kayb ettim ve hergun aklımda unuttuğum birgün yok ağlama krizleri tabiki oluyor annesizlik çok zor ,insan kaç yaşında olursa olsun anne yokluğu çok acı birşey , ALLAH dizede sabır versin inşaallah,elden birşey gelmiyor maalesef ..
0 oy
(340 puan)
Benim eltim ilk hamileliğinde daha doğurmadan ramazanda babasını koronadan kaybetti. Bir yıl sonra tekrar hamile kaldı ve yine ramazanda annesini kanserden(ileri evre, birden öğrendiler) kaybetti. Acısını anlatmama kelimeler yetmez.. Çok şükür 2 çocuğu da gayet sağlıklı ve mutlu çocuklar. 
0 oy
(1,238 puan)
Canım başın sağolsun çok üzüldüm :((

Hamileliğin ikinci evresi zaten insan aşırı duygusal oluyor sebepsiz aglamalarda oluyor.. Bazen öyle bir ruha bürünüyor ki insan gözünün üstünde kaşın var deseler ağlıyorsun.. Bundan sebep bebeğime birşey olur mu diye korkarak kendini strese koyma.. O zaman stres hormonları salgılanacak ve bebeğin asıl o şekilde daha çok etkilenecek... 

Ayrıca bastırılmiş duygular birgün mutlaka karşına çok daha da büyümüş bir şekilde çıkar belki o zaman çocuğun birkaç yaşında olacak ve sen acısını ondan çıkaracaksın..

O yüzden bebeğin dünyaya gelmeden önce acını yaşa, dualarını et annene, ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla..

 Rabbim yardımcın olsun. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 123 göst.
16 Nisan Hamilelik Alışveriş kategorisinde Almahcr (57 puan) sordu
0 oy
10 cevap 251 göst.
28 Mart Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Masal.60 (8 puan) sordu
0 oy
4 cevap 198 göst.
0 oy
8 cevap 197 göst.

655,815 soru

3,445,798 cevap

4,280,614 yorum

185,288 üye

...