0 oy
162 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (154 puan)
Merhabalar 16 haftaligim çok şükür bu zamana kadar ne miğde bulantım ne başka bişey olmadı.. normal hayatım gibi devam etti ediyorsa hayla.. yani genelde canım istediğinde yiyorum birşeyleri tabiki günlük kahvaltıda haslanmis yumurtamı ara sıra avakado ceviz badem yeşillik tarzı hep yiyorum herşeyi ama hamburger olsun pizza olsun abur cubur tarzı olsun bunları da yiyorum canım isteyince yani. Bu tarz şeylere çok mu dikkat etmem gerekiyor. 

4 Cevap

+1 oy
(11,315 puan)
Yedim ne yalan söyleyeyim. Kahve de içtim kola da. Ha içmesem çok daha güzeldi ama insanın canı çekiyor. Gözü dönüyor bazen. Mart ayından beri dondurma yiyorum nerdeyse her gün. Bunları yediğim için de sanırım biraz fazla kilo aldım. 
(11,315 puan)
33.hafta 14 kilo:/
Normalde kolayı ağzıma sürmem ama garip bir şekilde içmek istiyor insan bazen.
Dondurma bebeğe kilo aldırır ye
Ama şekerine de dikkat et kola dondurma pizza hamburger derken diyabet hastası olma
(11,315 puan)
Yok yok dikkat ediyorum ona, kola ayda 1 bile içmemişimdir ama dondurma yiyorum:)
(154 puan)
Ay bende dikkat ediyorum ama çok şükür herşeyin normal şuan
-Reklam-
0 oy
(5,705 puan)
Nirmal standart ben zaten diyet usulu yasiyordum kilo alma korkuma hamileliktede diyet tarzi devam ettim . Bu saydiklarinizi da yedim tabiki normal hayatimda zaten sagliksiz sonucta ama yiyoruz bikac gin dikkat edip o yedigimin kilisunu veriyordum hamileykende ekstra. Zarar yuklenmiyir yine sagliksiz qma sonucta hamilelik hastalik degil sunu yersen zehirler seni diye bisey yok. Bebegi degil seni besler anne kilo alir bebek almaz hergun yenmiyecegine gore  arada sirada yenen seyler sonucta 
(154 puan)
Teşekkür ederim cevabın içinn bende öyle düşünüyorum ara da sırada yenmesi lazım göz kalıyor can cekiyor sonuçta
(5,705 puan)
Burda bi kadin vardi seker cikmis doktor proteinle beslenceksin demis diyet vermis. Kadin durumum yok aylardir yumurta eve girmiyor. Et kurbanda millet verince yiyoruz patates makarna   Un varmis evinde tarhana bunalri yiyorlarmis hep. O sartlarda saglikli digum yapanlar var. Armudun sapi uzumun vipu okadar incelenmez hamileik hastalik degil
(154 puan)
Yaa çok üzüldüm Allah'ım yar ve yardımcısı olsun inşallah
0 oy
(1,728 puan)
ben yemedim çok canım istiyorsa onları evde kendim yaptım. dışarıdan bişey yiyip içmem. hazır gıda tüketmem. ilk çocuğumun bunların faydasını çok gördüm. ama her şeyi yiyip içen arkadaşım çocuk doğdu doğalı yok gazi yok troidi yok vitamin eksikliği yok enfeksiyonu uğraşıp duruyor. insan 9 ay da bari boğazına sahip olabilmeli. anne olarak o kadar istikrarlı olmak zorundayız.
(221 puan)
Katılıyorum size bu konuda sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dışarıda yediğim şey en çok çorbadır. Ben elimden geleni yapayımda gerisi Allah'ıma kalmış diyorum.
(154 puan)
Düşüncenize saygım var bende normalde paketli gıdalara karşıyım.. canım isteyince evde de yapabiliyorum meslegim gereği :) ama yeri geliyor dışarda gezince gözün de kalabiliyor burnuna da kokabiliyor o şekilde tolerans gösteriyorum yapacak bişey yok :)
0 oy
(206 puan)
Yani bebeğe iyi gelen şeyleri tabi ki ye ceviz kaşar süt yoğurt bunları sürekli haline getir ama tabi gene canın ne istiyorsa ye fazla kaçırmadan ben mesela çiğköfte çok severim canım çekince yiyorum etsiz olanı bide yani bu şekilde 
(154 puan)
Tabiki bende öyle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 240 göst.
0 oy
8 cevap 420 göst.
0 oy
4 cevap 351 göst.
10 Mayıs Doğum kategorisinde Htc_kbrkrby20 (15 puan) sordu

651,844 soru

3,430,550 cevap

4,263,171 yorum

184,233 üye

...