0 oy
127 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (425 puan)
kapalı
Az önce tam uykuya daldım rüyamda sanki düştüm gibi irkildim tekrar uyumalıyım yoksa bişey olurmu bebeğe
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(717 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben kendimi bildim bileli uykuda sık sık olurdum hamileykende oluyorum sonradan uyu uyuma bişey olmaz bebege o orda kendi dünyasında uykusunda)) 
(425 puan)
İlk defa oldu bende korkuyorum bişey olacak da göremicem gibime geliyor yorumunuz için tşk ederim hayırlı geceler dilerim
-Reklam-
0 oy
(154 puan)
Yok canım ne.olacak yat uyu o bilinç altın çok derin anlık uykuya daldığın için uyarmış seni aklında bulunsun yani eğer böyle düşecek gibi olursan o an çok derin bi uykuya dalmışsın anlık demek oluyo 
(425 puan)
Tşk ederim aslında namaz kılmamıştım biraz yatar kalkarım dedim yatar yatmaz öyle oldu bilmiyorum
0 oy
(41 puan)
Bende şuan 5+6 günlük oldum . Anlamadim sen korktuğun icin ani bi hareketten dolayı bebege bisey olcak diye mi korktun ? Bu benim 2. Gebeligim ben kedilerden çok korkuyorum aniden karşima çiksa hopluyorum zıplıyorum o anlık ilk gebeligimdede hep ayni seyleri yasadm oğlum suan 5 yaşında bi sıkntı olmadı Allah korusun evlatlarımızı ama ani hareketler bilincli olmuyo her zaman yapcak bisey yok :)
0 oy
(17 puan)
Bunun gebelıkle bı alakası yok her ınsanda olur telslanmayın

İlgili bir soru bulunamadı

650,927 soru

3,426,952 cevap

4,259,432 yorum

183,975 üye

...