0 oy
82 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (18 puan)
2 aylık hamileyim coraspin ve oksapara gebe kalmadan önce başlamıştım 6 haftalıkken bir kanama yaşadım ve aynı gün içinde kesildi birkaç gün kan sulandırıcılara ara verdim ve dün sabah coraspin içtikten yarım saat sonra tekrar kanama yaşadım ve yine gün içinde kesildi böyle bir şey yaşayan var mı sebebi nedir ?

3 Cevap

0 oy
(524 puan)
Kullanıyorum ecopirin ve oksapar ama hiç böyle birsey yasamadim
(18 puan)
Muayene de oluyorum bebekte çok şükür bir şey çıkmıyor ama coraspin kullanır kullanmaz bu kanamayı neden yaşıyorum onu anlamadım.
-Reklam-
0 oy
(119 puan)
Men de qan sulandirici olaraq kleksan vururam. 6-ci heftemde mende de axinti oldu. Bir nece gun davam etdi. (Az miqdarda) Qan sulandiricini dayandirim ve derman icdim (hekim mesleheti ile) 7 gun sonra yeniden kleksan vurmaga basladim. Heleki her sey yaxsidi.
(18 puan)
Ben de akıntı değil de kanama oluyor bebeğe zararı olmaz umarım
(119 puan)
Ultrasonda her sey yaxsidirsa qorxmaga deymez :) Axinti dediyim mende de qan idi. Qandan evvle kahvemsi bir seyler gelirdi.
0 oy
(862 puan)
Bende de aynı şekilde oldu sürekli lekelenme oldu parlak kırmızı kanama oldu günde 3 defa fitil haftalık proluton yazmıştı doktorum vücut oksaparla coraspine alışana kadar olabilir dedi kese ve bebekte bi sıkıntı olmadı 8+2 de bi anda kesildi şuan 10+3 oldum   sabredin sadece zor bi süreç ama oda geçiyor   
(18 puan)
Benim de leke seklinde değil afedersiniz idrarla gelen bir kanama ve korkuyorum ben de dediğiniz gibi günde üç defa fitil kullanıyorum haftada bir defa proluton kullanıyorum.kanama olduğu için beş gündür coraspin ve oksapar kullanmiyordum dün coraspini kullandim ve tekrar idrarla birlikte kanama oldu.
(862 puan)
Zaten oksopar yapmıyor kanamayı asık yapan coraspin  ben korkumdan sadece 1 gün bıraktım vücut bi süre sonra alışacak dediğim gibi benimki bi anda kesildi bi an önce sizinkide kesilir inşallah  Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
(18 puan)
Aminnn cevaplarınız için teşekkür ederim ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

652,123 soru

3,431,735 cevap

4,264,551 yorum

184,312 üye

...