0 oy
228 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (260 puan)
kapalı
Arkadaşlar eşimden başka yanımda kimse yok gurbetteyiz dogumdada eşim ve ben olucaz. Sorum şu sezeryan doğumda bebek ile nezaman ilgilenmeye başladınız kendinizi nezaman iyi hissettiniz. Mesela ilk altına yaptığında alabildinizmi yatakta da olsa ? 
Gebelik haftası 31+4
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(19 puan)
İlk doğumumda 3 gün yataktan çıkamadım hemşirelerin zoruyla bir kaç adım yürüyebiliyordum o kadar. İkinci doğumda neredeyse yarım gün bile sürmeden ayaklandım.  Yani ne olacağını nasıl olacağını kestirmek pek de mümkün değil. Ama ilk bezini vs değiştirmeyi o kadar dert etmeyin bırakın babası yapsın siz zaten yorgun olacaksınız mümkün olduğu kadar dinlenin sadece emziren yeter gerisini eşiniz halletsin.
-Reklam-
0 oy
(19 puan)
İlk doğumumda 3 gün yataktan çıkamadım hemşirelerin zoruyla bir kaç adım yürüyebiliyordum o kadar. İkinci doğumda neredeyse yarım gün bile sürmeden ayaklandım.  Yani ne olacağını nasıl olacağını kestirmek pek de mümkün değil. Ama ilk bezini vs değiştirmeyi o kadar dert etmeyin bırakın babası yapsın siz zaten yorgun olacaksınız mümkün olduğu kadar dinlenin sadece emziren yeter gerisini eşiniz halletsin. Sağlıklı doğumlar dilerim
0 oy
(1,082 puan)
Eşinize büyük iş düşecek ilk gün bebekle ilgilenmeniz çok zor anca oturduğunuz yerde emzirebiliyorsunuz.Sizin de bakıma ihtiyacınız olacak.Ama Allah yardım eder bı şekilde halledersiniz.Gozunuzu korkutmasın söylenenler.Gecici bı süreç sonuçta.Bazi hastanelerde hasta bakicilar bı miktar para alıp hastalarla ekstra ilgileniyor imkanınız varsa onu da deneyebilirsiniz en azından ara ara gelip sizinle ilgilenir eşiniz de bebeğe bakar.
(89 puan)
Ben russia da yaşıyorum burada öyle şey yok
Hiç kimse içeri giremez,ağrını tek çekiyorsun, ve bebek doğduktan sonra eğer normal doğum olmuşsa 2 saat sonra bebeğe anne bakıyor hiç kimse yardım etmiyor sadece ekstra bir şey olduğunda yardım ediyorlar.
(1,082 puan)
Kötüymüş.Bi kadının en çok ailesine ihtiyacı olan yerler oralar.Normal doğum yapsan sancı cekiyosun sezeryan olsan ameliyat oluyosun her halükarda aileni yanında istiyorsun.İlk dogumumda annem vardı bı an yanımdan ayrilmadi ikinci de annem vefat etmişti yokluğunu çok hissettim.Allah yalnız doğum yapanlara yardım etsin ne diyelim.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 88 göst.
0 oy
8 cevap 393 göst.
8 Temmuz 2023 Doğum kategorisinde Zeynepecemm (16 puan) sordu

650,065 soru

3,423,595 cevap

4,255,530 yorum

183,722 üye

...