0 oy
84 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
Çölyak hastası olup zamanında doğum yapan varmı ve bebeğine geçtimi  hastalık  .cidden artık çok korkuyorum bebeğime geçer diye .  İlk hamileliğim ve doktora sormama rağmen net bir bilgi veren yok  kendimi yiyorum stresten  gebeliğim baya sıkıntılı dönemleri de oldu şükür şuan son ay dayim ama korkuyorum bebeğime  gecermi diye endişeleniyorum. 
Gebelik haftası 36+6

2 Cevap

0 oy
(11,206 puan)
Çölyak genetikse maalesef bebeğe de geçebilir ama sadece sizde oluştuysa geçmeyebilir. Doğduktan sonra muhakkak doktorunuza sorun ek gidaya geçerken zorluk olmasın 
(5 puan)
Ailemde kimsede yok sadece bende var  . İnşallah olmaz ya  bebekte korkuyorum zaten kendim bile zorlanıyorum yeri geldimi 9yil olcak benim ki ama genede korkuyorum bebeğime.
-Reklam-
0 oy
(66 puan)
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. İki ablam ve erkek kardeşim çölyak hastası. İki ablamın da çocukları var ikisinin de çocukları çölyak değil. Ama olmayacağı anlamına gelmez. Sonuçta genetik bir rahatsızlık. Benim çocuğum da bile olabilir. Yalnız diyetinize çok dikkat edin.
(5 puan)
Ediyorum diyetime uyuyorum şükür  . Ailemde  bende  başka kimsede yok bu hastalık  genede dikkat etmeme rağmen yedim şeylere bile  dokuyor haliyle baya biraz rahatsız laniyorum sonuçta bebeğim için sorun olmasını.istemiyorum elimden geldiğince dikkatli oluyorum   her şeye 3kez kontrol ederek yiyorum .ama geçen eşim aldı kuru yemiş yok yazıyor ama firma iletişime geçince var diyince korktum baya  kuru yemiş bile almaya korkar oldum glutensiz oldu bildim halde değil Di hastaneye gittim bisey yapmadılar eve geldim . Bebeğim zarar olurmu onu bile  sordum cevap vermedi doktora bile sormaya gelmiyor şimdiki doktorlar aklı bir karış havada  maalesef  inşallah şu son ayımı da atlatsam  Bi  kucağıma alsam sağ saglim   sağlıklı bisey istemiyorum rabimden
(66 puan)
Evet kuruyemşte var. Çiğ olandan alın dilerseniz evde kavurun. Tuzu tutsun diye un ilave edilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 344 göst.
0 oy
3 cevap 286 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.

648,264 soru

3,416,851 cevap

4,247,486 yorum

183,235 üye

...