0 oy
97 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
6+3 kese var çocuk gözükmüyor dedi10gun sonra gel dedi doktor boş gebelik mi
Gebelik haftası 6+3

3 Cevap

0 oy
(1,082 puan)
Bı sonraki muayeneyi bekleyeceksiniz boş gebelikse bu süreçte vücut keseyi atmaya çalışabilir.Dikkat edin kanamanız olursa acile gidin.Muayeneye gittiğinizde boş gebelik devam ediyorsa kürtaj ile alırlar.Bazen ilaçla da dusurulebiliyormus ama zararları var diye duymuştum emin olmadigim bı konu...İnşaallah geç dollenmedir bı sonraki muayenede bebek görürsünüz.
(1 puan)
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(741 puan)
4+6 da falan ikinci gebelikte vajinal ultrsnla özelde doktor boş gebelik bu dedi bende erken ya ne alaka dedim sinirlendim bekledim 5 haftada da aynisini dedi yine kızdım dedim daha kese yeni oluşmuş adam devamlı aynı şeyi diyor 6 haftada tekrar vajinal ultrsnl üzgünüm ama boş gebelik bu dedi kese kocaman yuvarlak di  içinde zar parçaları vardı ama gelismemisti yolk kesei yoktu hiç bişey yoktu Instagram'da mfk var ona yazdım görüntuyude attım sagolsunlar ilgilendiler cevap verdiler . Takip şart dedi . Yani takibini yaptırın dedi . Beklemeye devam ettim doktor dedi bu kese kendi düşmez boşuna çok sancı çekersin kürtaj gerekli ben inatla bekledim çekecek acım varmış yani kanama falan yoktu 3/4 gün sonra kanama başladı ama sancılı bı kanama hemen devlte gittim onlar yeni gordukleri için keseyi bekleyelim.istersen dediler detayliya falan girdim ama o sırada dedim hocam çok sancım var bebeği goremediyseniz alın sana bırakıyorum dedi kürtaj oldum kürtaj öncesi kendi düşsün diye dil.atindan ilaç verdiler 2 saatte orda sancı çektim kürtajın uyutuldm 3 dkika falan surmustur . Boşuna inatla beklemiştim o kadar sanciyi çektim . Ama benim ki vajinal bakıldığı için artık 7 haftaya doğru gidiyordu gerçekten içi bomboş kocaman keseydi . İlkim de kalbi durdugu için kaybetmiştim ikinci boş oldu ucuncu kimyasal 4 bu çok şükür 15 haftalık olduk  ilaçlarla iğnelerle . İnşallah sağlıklıdır bebeğiniz . Bu benim yasadoklrmdi siz doktorunz kesin olana kadar bekleyin belki geç dollenmedir. 
0 oy
(369 puan)
6+4 kese var bebek gözükmüyor dedi doktorum 10 gün sonra gittim bebeği gördük çok şükür sizde görürsünüz geç döllenme olunca öyle oluyor dedi doktorum stres yapmayın 8. Haftada 9. Haftada görenler var  benim doktorum kedinin içinde yolk sacı gözüküyor boş gebelik değil demişti sizde gözüktü mü yolk sacı 
(1 puan)
Yok hiç bişey gözükmüyor benimkinde

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 209 göst.

653,113 soru

3,435,712 cevap

4,269,047 yorum

184,579 üye

...