0 oy
89 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (43 puan)
kapalı
Tahmini 19 ağustosta doğum olucak. Özel hastanede yapıcam doğumu inşallah. Çok sıcak bi ilde yaşıyorum. Hastaneye kendim için neler götürmeliyim tam olarak bilemiyorum. Yani özel hastane ama yinede üşüme yaşar mıyım. Yada ek olarak bunada ihtiyacın olur diye tecrübesi olanlar benimle tecrübenizi paylaşır mısınız ? 
Gebelik haftası 34 haftalık
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(280 puan)
Canım kan kaybından dolayı üşüme yasicaksin. O yüzden yanına uzun bol ve yumuşak iki çift çorap al. Doğumdan sonra giyersin mutlaka. Geceliklerin kısa kollu olsun ki damar yolu falan acarlarken zorlanmasinlar. Birde doğumdan sonra kanamani takip etmek için bez takacaklar. O yüzden elbise şeklinde düğmeli gecelikler daha kullanışlı. Ben iki tane onlardan, bir tanede uzun kollu sabahlık aldım tesettürlü olduğum için. Aldığın herşey pamuklu ve yumuşak olsun.
(43 puan)
Teşekkür ederim
(280 puan)
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(530 puan)
Bende gaziantepte yaşıyorum burasıda sıcak ama ben normal 2 takım pijama takımı  aldım yeterli olur bence çünkü önceki 2 gebeliğimde biri temmuz diğeri ağustosta oldu ve bijama takımı ile gittim yetiyor yani üşümeyede gelirsek bünye ile alakalı ben ikisinde de üşümedim doğumdan sonra nevresim veriyorlar üstünü örtmen için ben aramadım bu nasıl olur üşürmüyüm bilemem ama yine aynı şekilde aldım zaten kapalı olduğum için ince ama kolu uzun aldım
(43 puan)
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
11 cevap 344 göst.

651,124 soru

3,427,722 cevap

4,260,277 yorum

184,033 üye

...