0 oy
143 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (74 puan)
23 hafta hamileyim tüm  vitaminler sağlık ocağından baktırılıyor mu ?Bir de doktorunuz gelmeden istiyor mu .Benim 5 ay oldu özel tecrübeli doktor olmasına rağmen istemedi halen ben söylüyorum baktırablirsin diyor.5 aylık olmama rağmen divit 3 vitamin hapı vermedi sadece gyeferon ve bir balık halı yeni kullanmaya başlamadım.
Gebelik haftası 23

2 Cevap

0 oy
(11,319 puan)
Ben sağlık ocağına gittiğimde doktor daha gelmediyse direkt hemşirenin yanına gidiyorum, onlar tahlil yapıyor. Size bu haftalardan sonra ağrılarınız, kramplarınız varsa magnezyum, kalsiyum verebilir doktor. Ben d vitamini, Multivitamin, demir hapı gynoferon ve magnezyum kullanıyorum. 
(74 puan)
Teşekkür ederim öncelikle.Sağlık ocağında mı baktırılorsunuz vitaminlere
(11,319 puan)
Ben aylık kan veriyorum tiroid için. Bu yüzden hastanede tahlil yaptırıyorum. Gebelik takibi için sağlık ocağı çağırdığında orda yaptırıyorum sadece
-Reklam-
0 oy
(1,036 puan)
Bende özeldeyim bana fıs fıs b12 verdi birde D3 verdi suda çözme ama suda çözmeyi içmiyorum sağlık ocağında test yapıldı kan ilacı, magnezyum, D3(ekmeğe damlama),ilaçları verdi kendi doktoruma da gösterdim devam et dedi balık yağı banada önerdiler ama ben kullanamadım daha çünkü enfeksiyon ilacı kullanıyordum bakalım kontrolde doktoruma sorcam
(74 puan)
Anladım teşekkür ederim Ben sadece gyneform ve balık habı kullanıyorum başka vermedi 23haftalığım
(1,036 puan)
Kan testleri yaptırın isterseniz bir sağlık ocağına veya dahiliyeye ama dahiliye daha iyi olur sağlık ocağında kanlar beklediği için yanıltabilir dahiliyede hemen bakılıyor ona göre sonuçları doktorunuza gösterin :)
Eksik varsa başlatır muhtemel

İlgili sorular

652,408 soru

3,432,923 cevap

4,265,930 yorum

184,393 üye

...