0 oy
107 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (35 puan)
Merhaba,tüp bebek transferimin bugün 9. Günü 5 günlük 2 embriyo transfer edilmişti ,sabah yaptığım kaset testte negatif çıktı ama , benim gibi erken yapıp 12. Gün pozitif sonuç gören oldu mu ,daha önceki transferimde 6. Günde erken gebelik testinde silik olarak görmüştüm ,biraz aceleci davraniyorum ama biraz strese ve endişeye sebep oldu bu durumda..

1 cevap

0 oy
(58 puan)
Ben transferin 9.gunu erken gebelik testine çok silik çizgi belirmişti baya 11.gun kanda baktirdik 585 cikti degerim suan 14 haftalik ikizlerimizi bekliyoruz. Rabbim gönlüne göre versin inşallah içini karartma benim erken gebelik testi olmasina ragmen silik çıkmıştı kaset test cikmayabilir cok erken çünkü kanda baktirabilirsin 
(35 puan)
Çok çok teşekkür ederim ,bu çok moral oldu ,bı oncekinide 7 haftalık kaybetmiştim ,bu sefer biraz daha heyecanlı ve panigim sanırım ,hissiyat olarak hamileymisim gibi geliyor ama sadece bir his maalesef, inşallah güzel sonuçları görürüm;)
(58 puan)
Zor bir süreç gerçekten rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin. Hissediyosun zaten ben ilk transferimde hicbir hissiyatim yoktu sonuc negatifti. İkincide 5.gunden sonra hissetmeye baslamistim belirtim yoktu ama o farkli bi his oyuzden kendini bosyere strese sokma bir gun daha bekle kan ver inşallah pozitifi görürsün isteyen herkese nasip etsin.
-Reklam-

649,204 soru

3,420,322 cevap

4,251,720 yorum

183,485 üye

...