0 oy
108 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (213 puan)
Kizlar yarın detaylı ultrason var Turgay beye randevu aldim daha önce aranız da bu doktora giden var mı ?

10 Cevap

0 oy
(8 puan)
24 Temmuzdada benim randevum var.Yarin Yorumlarini yazabilirmisinbende cok merak ediyorum.
(213 puan)
Yazarım tabi canım
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Ben Alper beye gitmiştim 
0 oy
(45 puan)
Ben gittim. Detaylı bir şekilde anlattı baktı çok güzel ilgilendi bizim biraz yaş riskimiz yüksek çıkmıştı ama Turgay bey sayesinde bütün kaygılarımız bitti . Eskişehir de en iyisi Turgay beydir bı kere peritonoloji uzmanı kendisi.Alper bey ise sadece radyoloji uzmanı. Turgay beyi seçerek İyi bir tercih yapmışsınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah . 
(213 puan)
İlk baş sürekli herkes Alper Alper dedi randevu yoktu ona alamadim ama dediğin gibi bu uzman daha iyimis , inşallah güzel geçer .
İnşallah canım hepimiz sağlıklı kavusalim miniklerimize :)
(45 puan)
Allah nasip etti biz kavuştuk yavrumuza çok şükür 42 günlük olduk bile :) Darısı başınıza inşallah herşey gönlünüzce olsun ❤️
(213 puan)
Yaaaa ne güzel maşallah size ♥️ ah şu zaman hızlı geçse de ben de kavussam rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kuzum ♥️
(45 puan)
Amin çok teşekkür ederiz tüm evlatlara anne babalara sağlıklı uzun ömürler versin rabbim❤️ Sizde bir avazda kolaylıkla kavuşun inşallah ☺️
0 oy
(115 puan)
Yaklasik 9 sene once Kutahyadan gittim. Cok ilgili ve uzun uzun en ince ayrintisina kadar gostererek muayne etti cok memnun kaldim. Saglikla kavusun yavrunuza..
(213 puan)
İnşallah kuzu , sen de kavuşursun sağlıklı inşallah:)
(115 puan)
Canim suan gebe degilim maalesef 2 dusuk yasadim. En sonuncusu bayramda oldu ama umarim bende artik saglikli bir gebelik elde ederim. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah.
0 oy
(8 puan)
22sinde de ben gidicem siz de ultrasondan sonra tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız :) 
(213 puan)
Tabiki de paylaşırım inşallah sorunsuz geçsin de uzun uzun anlatırım size :D
(8 puan)
İnşallah
0 oy
(8 puan)

Ayrıca eskişehirliler sorusunu bulmuşken burda sorayım :) kızlar ben bu platformda soru sorduğumda hiç cevaplanmıyor acaba bilgisi olan mı olmuyor yada sorum mu görünmüyor? Bunun bir çaresi var mıdır acaba? 

(213 puan)
Canısı bazı sorular soru basliklarindab dolayi ve ya konu ile alakası yoksa askıya alınıyor ve yani kimse görüp cevap veremiyor o yüzden olabilir :)
(8 puan)
Eskişehirde ssvd sormuştum sadece
0 oy
(731 puan)
Ilk gebeligimde turgay beye gittim . Umit hastanesinde bi doktorun israrla ona yonlendirmesjnden dolayi .. dili cok sert bi dojtor ama uzmanligi cok iyi .  Ayrintilida sorun gordu bi ay sonra yeniddn ayrintiliya girdim . Bebegimin bobrek genislemesini soyledi ama dili biraz sert oldugu icin cok uzuldum .. 

Allahtan bisi cikmazsq  simdi ikiben tipta mete doktora randevu almayi dusunuyorum    ya da alper yurdasiper ozel yazanesi olan usg doktoruna ..  
(731 puan)
Erkek bebek mj . Erkek bebeklerde genelde oluyormus cogu zamanla kayboluyormus . Dogumdan sonra da genisleme gorulurse sunnet ettirip bi kac ay takiple duzeliyor . Derecesi onemli . Rabbim saglicakla kucaginiza aldirsin .
(8 puan)
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Büyük olasılıkla erkek ama 20 haftalığız netleşmedi hala kordonu var göremedi doktorumuz. Sizin erkek mi bebeğiniz?
(731 puan)
Rabbim saglicakla aldirsin kucaginjza insallah .  Ilk bebegim 21 aylik erkek   simdi 13 haftalik gebeyim  erkek dedi doktor
(8 puan)
Hep birlikte sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah allah bağışlasın evlatlarımızı :)
(731 puan)
Amin cumlemizin evladiyla birlikte insallah =)
0 oy
(265 puan)
Ben o dediğiniz doktoru duymadım nerde görev yapıyor kendisi? Merak ettim. Ben Melih hocaya gidiyorum tıpta. Takipli hastasıyım ona başladım komple ilk yınusemrredeydim 3 aylıkken geçtim Melih beye. Ben çok seviyorum doktorumu ya. Gerçekten seni o kadar rahatlatıyor ki sıkıntı yoksa. Bana hep normal insan gibi hayatına devam edeceksin dedi. Hep de öyle yaptım. Alper beye renkli ultrason için gidin derim. Ben gidemedim şuan bebek büyüdüğü için zor dedi bana Alper bey. Artık yüzünü doğunca görürüm dedim :) tıpta renkli falan yok normal siyah beyaz ultrason görüntüsü veriyor. Tıpta doğum yapan var mı peki bende merak ediyorum odaları misafir gelme gitme nasıl çok merak ediyorum vıp oda tutmak gerekiyormuş sanırım dogum dan önce hiç bir bilgim yok. 
0 oy
(23 puan)
Çok iyi bir doktor herşeyini en ince ayrintisina kadar inceleyip yorumluyor bir hafta oldu gideli çok da memnun kaldım açıkçası.
0 oy
(35 puan)
Ücreti ne kadar acaba 
(213 puan)
1000 TL kuzum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 58 göst.
0 oy
3 cevap 58 göst.
14 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde esragcr (315 puan) sordu
0 oy
4 cevap 94 göst.
28 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Emirıd (215 puan) sordu
0 oy
0 cevap 38 göst.

650,283 soru

3,424,422 cevap

4,256,592 yorum

183,766 üye

...