0 oy
89 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (4 puan)
Merhaba. Bir oğlum var 2 yaşında. Sonrasında hamile kaldım fakat 10 haftalık olması gerekirken bebeğin gelişimi 6 haftada durdu ve kalp atışı yoktu o yüzden kürtaj oldum. Şimdi 12 haftalık hamileyim. Hamileliğimin 7. Haftasından beri tedbiren bebe aspirini kullanıyordum kan sulandırsin diye fakat son günlerde burun kanamalarım olmaya başladı ve bugün gittiğim bir başka doktor asprin kullanmana gerek yok dedi acil bir durum olsa kanamani durduramayiz bu sefer dedi ne yapacağımi şaşırdım. Bırakırsam pıhtı atar mı bilmiyorum daha önce böyle bir problemim yoktu zaten ama sizlere de tecrübelerinizi sormak istedim.
Gebelik haftası 11+4

3 Cevap

0 oy
(4 puan)
Bu ilaçtan kullanan yok mu 
-Reklam-
0 oy
(104 puan)
Ben ilk gebeligimde kullandim 34 haftaya kadar bundada doktora danismadan hamileligimi ogrenir ogrenmez basladim tansiyon sorunumda var doktor baslamakla iyi yapmissiniz tansiyon icin de iyi gelecektir dedi. Burun kanamasi vs hic olmadi yapmaz yani. Muhtemel baska bir sorun var veya bazi insanlarin sicaklardan da burun kanamasi olur aspirinde artirir kanamayi bu dogru. Bence burnunuz icin doktora gorunun.
(4 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için evet Adana'dayim aşırı sıcak havalar ondan dolayı da olabilir, asprin kullanmak içimi rahatlatiyordu ama bana zararı olmasından da korktum günde bir tane mi almalı peki iki günde bir mi
(104 puan)
Gunde 1 tane aliyorum ben 100mg. Ben olsam oncelikle burnumun kanamasi icun doktora gorunurdum. Aspirini genelde doktorlar oneriyorlar. Kadin dogum doktorlari. Birde hamileliginizde herjangi bir dusuk tehlikesi kanama vs yoksa neden tehlikeli olsun ki. Rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin.
(4 puan)
Sağolun teşekkür ederim
0 oy
(339 puan)
Bebe aspirinini kullanmak önemli o yüzden kendiniz bırakmayın kesinlikle. Mutlaka doktorunuzla görüşün. Ben aspirini 8.aya kadar kullanmıştım. Doktor o zaman bırak dedi. Burnunuz için kulak burun boğaza görünün, nedeni nedir öğrenirsiniz. 
(4 puan)
Teşekkür ederim

649,582 soru

3,421,877 cevap

4,253,620 yorum

183,593 üye

...