0 oy
126 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
Merhaba.34.haftadayım.aşırı sıcaklar başladı biliyorsunuz.dışarı çıkmıyorum gün içinde.fakat inanılmaz bir baygınlık hissi ayaklarda ellerde yanma oluyor.ayaklarım şişmeye başladı bir de normal mi bilmiyorum yada geçer mi doğuma kadar? Zorlanıyorum çünkü nefes alırken bile.

1 cevap

+2 oy
(265 puan)
Tansiyonunu ölç hemen. Normal değilse acile git normalse evde biri varsa ılık duş al yada kafanı soguk suya sok çıkar sonrs bi Uludağ gazoz aç iç. İyi gelir. Bende 34deym full uzanıyorum evde bildiğin bi elbise ile geziyorum heryeirm açık saçık bayılcm yoksa. Ödem normal deniliyor ama tansiyonu ölç canım. Tuzu azalt suyu bol iç. Ayakları da dik tepeye. 
(610 puan)
Tansiyon yuksekken maden suyu veya soda icilmez. Bende tansiyon hastasiyim soda ve maden suyu sodyum icerir. Diger söylediklerinize katiliyorum büyük ihtimalle sıcaktan dinlenip tansiyonu olcmek dus almak ve bol su icmek gerekir
(265 puan)
Maden suyu soda demedim zaten :) aç bi Uludağ gazoz dedim ferahlatması amaçlı o da normalse tansiyonu diye dedim :) ben çok severim duştan sonra gazozu :)
(38 puan)
Tiroidime ve gebelik şekerime bakılmıştı 25.haftada normaldi.ondan şüphelendim.fakat ayaklarımda ve özellikle ellerimde yanma giderek artmaya başladı.içten yanıyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 82 göst.
15 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Shrkrgln (38 puan) sordu
0 oy
2 cevap 167 göst.
3 Nisan 2024 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kastamonuluyuz37 (164 puan) sordu
0 oy
6 cevap 250 göst.
26 Temmuz 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde S.cysn (97 puan) sordu
0 oy
4 cevap 247 göst.
13 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 2bebeannesiii (601 puan) sordu

1,444,036 soru

23,727,914 cevap

313,365 kullanıcı

...