0 oy
161 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
Doğumun büyük ihtimalle Ekim,in başına denk geliyor. Hastane çantamı yazlığa göre mi hazırlamalıyım yoksa kışlık şeklinde mi hazırlamalıyım. 
Gebelik haftası 28

5 Cevap

0 oy
(1,082 puan)
Bebekte çok yazlık kışlık durumu olmuyor uzun kollu yüzde yüz pamuk orta kalinlikta takımlar koyacaksınız.Soguk olursa çıkarken puset örtüsünü daha kalın ortersiniz.ic bodylerini kısa kollu koyun sıfır kol olmasın yeter.Ekim'de üşüme ihtimali yok.
-Reklam-
0 oy
(566 puan)
Bebeğin zaten kıyafetleri uzun kollu birde kundak yapılıyor 2-3 gün sıcak tutmak gerekiyor dünya ortamina alişsin diye kendin için hem kısa kollu hem uzun kollu birde mutlaka hırka tarzı birşey al çünkü bağzi gebeler doğum sonrası çok üşüyor bagzilarida çok terliyor duruma göre terlersen kısa kollu üşürsen hırka giyersin ben önceki bebeğimi eylülde dogum yapmıştım doğumdan sonra çok aşırı terledim askiliyla durdum yatakta dışarı giderken hırka giydim sen yinede tedbirli git bacım kendi bedenini kendin daha iyi tanırsın 
0 oy
(2,722 puan)
Kışlık hazırla zaten her şekilde uzun giyiyor bebekler
0 oy
(368 puan)
Eğer sezeryan olacaksan 3 takım yeterli oluyor ama zıbını 4-5 tane koy ilk kakası çok fazla dışarı taşıyor ve lekeside camasirdan çıkmıyor. Iki tane zıbını öylece çöpe attım ben. Eğer özel hastanedr doğum yapacaksan sütün hemen gelmesi için kesinlikle ve kesinlikle hastanede bile olsa hemen banyo yap o yüzden yanına havlu koy. Ayakların çok üşüyor çorap kesinlikle al. Aşırı terliyorsun sırtına koyacak havlu yada bez mutlaka al. Atlet mutlaka al. Göğüs kremlerini mutlaka al. Göğüs kalkanı yada gümüş kapak mutlaka al. Emzirdikten sonra kıyafetin değince çok acıyor. Örgü ceket veya yelek mutlaka olsun. Terlediginde aşırı üşüyorsun. 40'ı dolmamış biri olarak söylüyorum ki emzirme en çok dikkat edeceğin yer olsun kıyafet her türlü halloluyor. Yoksa yaralardan mahvoluyorsun.
0 oy
(2,224 puan)
Yani ekimde olsa Ağustos ta olsa  bebege uzun kollu  kıyafet koyun  sonucta ilk dogunca Bebek direk ısınmıyor  bende ekim başı doğum yapacağım kismet olursa rutin  hastane çıkışı bir kaç kıyafet  yedek ince ve kalın battaniyede havanin durumuna göre kullanırım ama sonucta bulundurcam illaki yanimda 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
4 cevap 198 göst.

649,818 soru

3,422,664 cevap

4,254,479 yorum

183,659 üye

...