0 oy
106 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
20 +4 haftalık hamileyim ama son 1 hafta içinde kasılmalarım çok fazla sıklaşmaya başladı ikinci hamileliğim ilkinde hiç böyle olmamıştı ne oluyor bilmiyorum sabah akşam gece yatarken bile ağırıyor sanki bana iğne batırıyorlar gibi  randevu aldım beni bu ayın 28 attılar  sizce ne yapabilirim  
Gebelik haftası 20 +4

1 cevap

0 oy
(719 puan)
Özele git canım Allah korusun erken dogum olabilir hic bekleme.
(154 puan)
Ya gerçekten mi bebek nasıl peki belirtiniz nelerdi
(719 puan)
Cok yogun akıntı vardı 19+4te.
19+5 olunca cok yogun akıntıya pembemsi belli belirsiz lekeler karışmış olduğunu gördüm. Bebek hareketi de azdı. Acile gittim. Akıntımın fazla oldugunu idrar tahlili yapacaklarını söylediler 3 gün önce tahlil verdigimi bir miktar enfeksiyon oldugunu ancak ilac verecek düzeyde olmadığını söylediklerini ilettim. Enfeksiyona bagli olabilir o zaman deyip monurol verip aktif kanamam olmadığını cok kanamam olursa tekrar gelmemi söyleyip yolladılar. Ertesi gün sabah kalktım acilden geleli sadece 14 saat olmusken kanamam geldi. Eşim işteydi çağırdım hemen özele gittik. Rahmimin açıldığını takipli hastaneme gitmem gerektiğini söyledi. Hastaneye geldigimde kesem vajina icine kadar taşmıştı 3 cm açıklığım vardı.
Bebek 3 haftadır susuz onun haricinde cok şükür bir sorunu yok. Su hayattır dediler. Susuzluktan ne kadar etkilendiğini bilemiyorum cigerlerinin gelismeyecegini söylediler hep. Yarın 23+2 doğuma alınacağım artık hayırlısı Allahtan. Ağrım sancım hic olmadı. Aksine kasiklarim hep ağrırdı o günlerde ağrılarım geçmişti. Meger rahim ağzı yetmezligim varmış ağrısız sancısız dogum başlarmış böyle oldugunda.
(154 puan)
Rabbim hakkında yar ve yardımcın olsun canım rabbim bebeğine can sağlığı versin inşallah ⁠♡ dualarım seninle olacak , bende 21+4 haftalık hamileyim rabbim tüm hamilelere yardım etsin
(719 puan)
Aminnn canım Allah razı olsun. Dün prof. ile görüştürdüler kalbini durdurmadan normal dogum şartını kabul ettim ciger gelistirici ve magnezyum yaptilar. Suni sancıyı da düşük dozda başladılar serumla bakalim. Canım yanmasin diye az açtıklarını söylediler 24 saati bulabilirmis. Nst devamli takılı yatiyorum simdilik açılmam yok.
Rabbim sağlıkla hayırla doğacağı günü doldurmayı  ve sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ♡
(154 puan)
Amin inşallah canım benim
-Reklam-

İlgili sorular

648,265 soru

3,417,031 cevap

4,247,790 yorum

183,249 üye

...