0 oy
237 göst.
Doğum kategorisinde (11 puan)
kapalı
Adana şehir hastanesinde sezeryan doğum yaptım ovüldügü gibi değil herseyimle stajyer doktorlar ilgilendi elimin üstündeki damarı patlattılar bir çok damar yolu açtılar ama sadece birini kullandılar ameliyat sırasında doktor artı stajyer doktorda girdi adeta beni deney olarak kullandılar servise geçtim öğrenci hemşireler ilgilendi bazı şeyleri unuttular bazı şeyleri yapmaya çalıştılar isteklerimizi söyleyince yapacakları şeyi en son yaptılar mesela çok gazım olmasına rağmen yapamadım dikisim patlyack derecede oldu agladim sizladim lavman verdiler kendin yap dediler onada okey dedim temizlikcisi üç gün kaldığımiz halde sadece çöpleri aldı ne tuvalet temizliği ne ortam nede çarşaf temizliği yaptı kanlı çarşafla üç gün durdum Allah düşürmesin maddi durumum iyi olsaydı Medical Parktaki Muzaffer beyde yapardim herkese iyi akşamlar 
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(174 puan)
Herşeyden önce çok geçmiş olsun ve Rabbim bebeginizi size bağışlasın.. okuyunca kanım dondu ya o ne biçim iş insan sağlığı bu hafife alınır mı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her anlamda, her ortamda... Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şey başka bir ameliyatla İstanbul'da annemin başına gelmişti nasıl delirmiştik. Yine de geldi geçti öyle bakın bebeğinize odaklanın :)
-Reklam-
0 oy
(124 puan)
Gözünüz aydın ilk doğum muydu
0 oy
(97 puan)
Sana geçmiş olsun bebişin de hayırlı analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 
0 oy
(11,315 puan)
Ben de cuma günü Adana şehirde sezaryen oldum ama doktor ya da hemşirelerle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca araştırma hastanesi olduğu için asistan doktorlar, hemşireler olabiliyor. Siz çok kötü bir deneyim yaşamışsınız. Temizlik konusunda haklısınız. Temizlikçilerin niyeyse burnu fazla havada. Bir çarşaf değiştirmek için, bir çöpü aldırmak için 50 kez dil dökmek gerekiyor. Çarşaf kan olmuş ortalık batmış, e ne var diye azarlandım, en son çarşafı anneme verdi annem değiştirdi. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
0 oy
14 cevap 825 göst.
0 oy
12 cevap 1,060 göst.
5 Ocak 2019 Doğum kategorisinde Canannn (122 puan) sordu

652,057 soru

3,431,442 cevap

4,264,224 yorum

184,295 üye

...