0 oy
344 göst.
Doğum kategorisinde (130 puan)

38+2 de planlanandan 9 gün önce epidural sezeryanla oğluşumu kucağıma aldım çok şükür sorunsuz. Darısı başınıza arkadaşlar, Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

6 Cevap

0 oy
(823 puan)

Gözün aydın canım sağlıkla büyütmek nasip olsun inş

(130 puan)
Sağol canim,hepimize
-Reklam-
0 oy
(145 puan)

Ay masllah allah analı babalı buyutsun inş bizde sağ saglim dogum ederiz kac kilo dogdu bebişin 

(130 puan)
Tessekkur ederim cnm, 52 cm 3285 kilo doğdu.
0 oy
(80 puan)

Sağlıkla büyüt bebeğini arkadaşım :)

Epidurali tavsiye eder misin yoksa genel anestezi olmayı mı tercih ederdin?

(80 puan)
Teşekkürler canım
Spinal sezaryen geçiren bi arkadaş doktorun elini, içini çıkarıp sonra yerleştirdiklerini kısacası herşeyi hissediyorsun ve bu hiç güzel değil dedi ama ben bebeğim ilk dünyaya geldiğinde onu görmek istiyorum. Spinal ile epidural aynı değil galiba aradaki fark ne?
(130 puan)
Ben ilkinde spinal yani sadece igne olmustum, ciktiktan bir iki saat icinde tum uyusukluk gecti sondayi cikarttilar giydirdiler agri kesiciler falan cok rahatti,sanki dokunma hissi daha azdi buna gore, bunda ise daha konforlu ve en dusuk doz uyusturucu diye belden katater taktilar orasi ameliyat sonrasi da acik kaliyo agri kesicileri ordan  veriyolar, bana yan etki yapti memnun kalmadim. Ama oldukca fazla olan dokunma hisleri falan hic kotu degil hatta bence eglenceli:)
(130 puan)
Ben aradaki farkin spinalde sadece igne epiduralde ise ayni bolgeden katater ile acilarak ilac gonderilmesi oldugunu biliyordum ama yanlis biliyor olabilirim,tibbi olarak daha farkli bi aciklamasi olabilir, spinal mi olucam dedim evet dedi hatta ameliyat raporunda bile spinal anestezi yaziyor,benim acil oldugu icin ayrintilari onceden konusma imkanim olmadi, doktoruna ozellikle sor bence ki benim gibi bir surprizle karsilasma. Katater olayi bence hos degil sadece tek seferlik igne daha iyi, sanirim hastanedeki uygulama metoduna gore degisiyor ve sen secemiyorsun.
(80 puan)
Hmm anladım arkadaşım cevapların ilgin için çook teşekkür ederim ❤
Benim ilki doğum normaldi ama şimdi ikiz beklediğim için yüksek ihtimalle sezaryen olacağım onun için ilk deneyimim, herşeyi merak ediyorum.
Yavrun Salihlerden olsun inşaallah sağlıcakla kalın cnm
(130 puan)
Rica ederim canim, sen de bebislerini saglicakla kucagina al en hayirli sekilde insalllah.
0 oy
(531 puan)

Gözünüz Aydın Allah Analı Babalı Büyütsün inşallah Benim sezeryan fobim var ınşallah normal olur Allah nasip ederse

(130 puan)
Tesekkurler, hayirlisi neyse o olsun,ameliyat ekibi seni cok guzel telkin ediyo merak etme.
0 oy

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın darısı basımıza

(130 puan)
Amin cnm, insallah
0 oy
(387 puan)

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Nasıl peki sütün geldi mi hemen ?bende cuma olcam merak ediyorum mama götürmeye gerek var mı diye

(130 puan)
Tesekkur ederim oncelikle, şoyle soyliyim, ilk gun kilo kaybediyolar ya o miktara gore sutumun geldigini soylediler,ilk bas nazlansa beceremese surekli uyusa da  emmeye basladi, cisini kakasini iyi yapti,yani sutum geldi ama o emdikce yani dus almadan oyle gozle gorunur bi sut olmuyo ve doktor kesinlikle mama verdirmiyo,kan sekeri kilo vs degerleri olculuyo gerek goruldugu durumlarda doktor onayi ile takviyeyi hastane yapiyor.
(387 puan)
Sağol canım bilgin için . Senin de insallah gerek kalmaz mamaya . Sütün gelir inşallah tekrardan gözünaydin

İlgili bir soru bulunamadı

648,008 soru

3,415,878 cevap

4,246,350 yorum

183,163 üye

...