0 oy
178 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
Merhaba kizlar bugün dört gün oldu hastanede yatışim oldu aşırı mide bulantim ve kusmam var seron taktıkları zaman geçiyor ama takmadiklari zaman çok kötü oluyorum acaba eve gitsem devamı edecek..
Gebelik haftası 6+5

3 Cevap

0 oy
(528 puan)
Beni de hastaneye yatırmak istemişlerdi ben yatmak istemedim prilam verdi doktor 8.haftamdan beri onu kullanıyorum 27.haftamdayım 
-Reklam-
0 oy
(21 puan)
Bende kızımda çok kötüydüm devamlı bir öğürme yemek yiyememe su içememe benide 2 kez hastaneye yatırdılar ama eve gelince yine aynıydı. Doktorumla güzelce konuştuk serum iyi geliyor ama aylarca hastanede yatamam bize serumu reçete olarak yazsanız dedik. Sağolsun dokyorumuz reçete olarak serumu yazdı içine katılan ilaçları. Bulunduğum ilçenin acilinde damar yolunu açıp serumu taktırıp eve geliyordum. 1 serumu tam 24 saat gidecek şekilde ayarlamıştık. 3 günde birde acilden damar yolumu değiştirdik. Reçetemin süresi bitince ya da serumlarım bitince sağlık ocağındaki doktorum yazdı. Tekrar aynı şekilde devam ettik. Benim bulantım 13. Haftada bitmişti o zamanda çıkarmıştık. Allah razı olsun o zaman ilgilenen bütün doktorlarımdan serum tek çaremdi. Çok yardımcı oldular sorun çıkarmadılar. Bide kadın doğumdaki doktorum bana bir kağıda durumumu anlatan bir yazı yazdı. Serumları nasıl kullanacağıma dair. Bide sonuna serumlarımı taktırmam konusunda ricada bulundu. Kağıdı kaşesini basıp imzaladı. Sende doktorunla konuş. Gerçekten çeken bilir. Prilam ya da diğer bulantı ilaçları hiçbir işe yaramadı. Onlarıda kusuyordum. İnşAllah sende bir çözüm bulursun. 
0 oy
(507 puan)
O haftalar da bende de çok mide bulantısı kusma yemek yiyememe su içememe vardı. Su bile içsem midem bulanır kusardım. Bazen günde 3 bazen 2 defa oluyordu. Ama mutlaka her gün vardı. Ama ben buna engel olmak için herhangi bir ilaç vs kullanmadım. İlk 3 ay neredeyse hep kusarak geçti baya kötüydüm ama 16.hafta da azaldı hafta da bir olmaya başladı ve şu an 22 haftalığım tamamen bitti elhamdülillah. Kan ilacı aldığım zamanlar da oluyor sadece bulantı. Onun dışında yok. Ama ben verilen ilaçlar ile buna engel olmaya karşıyım yapabilirsen evde başka yollar ile geçir. Sabahları tuzlu kraker salatalık haşlanmış patates vs tüketebilirsin bunlar da mide bulantısına çok iyi geliyor. Geçmiş olsun :)

İlgili sorular

652,264 soru

3,432,302 cevap

4,265,183 yorum

184,354 üye

...