0 oy
341 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (221 puan)
Kızlar selam yalancı sancılar ne zaman başlıyor . Nasıl oluyor ? İlk gebeliğim tecrubem yok . Benim günlerdir bel.agrim var . Bugünde daha fazlaydı oturamiyorum hiç uzansam yine var bıçak saplanmasi gbi bı ağrı hiç geçmiyor . Pöç ağrısı da oluyor hafif ve ara ara da rahim ağrım oluyor . Bebek bazen toplanıyor gbi karnimda . Bunlar neye işaret Perşembe kontrolüm var . Şimdiye kadar nst ye de hiç girmedim bu defa yollar mi ?Doğum Eylül ilk hafta dedi doktor ama böyle giderse erken olur mu ki ? Bu yazdıklarım erkene sebep olabilir mi ?
Gebelik haftası 34+3

4 Cevap

+1 oy
(265 puan)

Sanmıyorum canım. Bende de bel ağrısı vs oluyo. Pöç batması arada yaşıyorum. Bebek zaten semsert oluyor genelde. Nstye bende hiç girmedim. 36+1deyim. 37de kontrolüm var o zaman nstye alır diye düşünüyorum. Bel ağrını önemse geçmiyor diyorsun çünkü fıtığın varsa o da etki ediyordur. Arada bende bi ağrı fln yaşıyorum ama yalancı mı değil mi anlamıyorum :) ilk gebelik tuhaf yani. Ama herkes gerçek ile yalancıyı anlarsınız diyor. Her gebelik kendine özel. Ağrıların çok artarsa acile vs gidebilirsin için rahat olsun. Kan su hareketsizlik olmadığı taktirde içini ferah tut ama şüphe duyduğun her ne varsa da gitmeyi ihmal etme. 

(221 puan)
Teşekkür ederim canım . İnşallah kolay bı doğum olur sağlıkla . Randevu aldım gidince soylicem bakalım .
-Reklam-
+1 oy
(241 puan)
Bende 34 üm benim doktor Ağustos ortası gibi olur büyük ihtimalle doğum dedi, yaşadığın şeyler de yalancı sancı bi gün geliyor o ağrılar başlıyor dinleniyorsn geçmek yerine artıyor da artıyor o zaman gerçek doğum sancısı işte
(221 puan)
Bana niye Eylül dedi kız bu doktor. ;) Senin ilk gebeligin mi
(241 puan)
İkinci gebelik benim aman ben Eylül falan istemiyorum boşver sağ salim gelsin Ağustos da yoruldum ben :)
(221 puan)
Aynen öyle havalar benimde çok yoruyor çok sıcak
+1 oy
(120 puan)
Cnm yalancı sancı hareket edince biraz geçer ama doğum sancısı sağa sola donsende gecmez uzanip dinlenim dersin geçsin diye daha da artar ve böyle kötü bi ağrısı olur 5 dkkada bi gelir
(221 puan)
Hayırlısıyla doguraydim ;)
(120 puan)
InşAllah cnm ya benimde uygulamaya göre bi 10 günüm kalmış şu an 38+4  haftaligim gelsede kurtulsak bu ağrılardan
(221 puan)
Kurtuluruz inşallah sağlıklı bir şekilde
(120 puan)
ALLAHın izniyle insALLAH
+1 oy
(156 puan)
Bende 34 haftaligim aynı dediginiz sikayetler birebir 2gundur bende yasiyorum belimde aynı şiddetli adet ağrısı gibi ağrı atıyor belime .
(221 puan)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

648,895 soru

3,419,231 cevap

4,250,370 yorum

183,414 üye

...