0 oy
695 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)
kapalı
Hamileydim bebeğimin kalbi durdu parçalayarak aldılar düşmedi çok vicdanım acıyo parçaladılar alamadım bebegimi cinsiyetini öğrencektim
Gebelik haftası 14
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+2 oy
(4,622 puan)
Ben de bebeğimi doğumdan sonra kaybettim, bu yüzden postunu okurken acını çok derinlerde hissettim. Rabbim sabırlar versin canım. Daha önce de kürtaj konusunda yorum yapmıştım sana. O zaman sen de ben aldıramam demiştin, bu konudaki imtihanını bebeğini aldırmayarak başarıyla geçtin vicdanın rahat olsun. Bundan sonraki imtihanımız da başımıza gelen bu olayda hükmü Allah'ın verdiği, verenin de alanın da O olduğu ve bizim de sabır ve şükürle kabullenmemiz gerektiği olacaktır. Şu an yavrularımız en emin ellerde annelerine kavuşacakları günü bekliyorlar. Ne tarifi, ne de tesellisi var bu acının ama biz ebedi hayatımızda onlara kavuşacağız. Böyle düşünürek rahatlat kendini. Sürekli Allah'ı an, bu iyi gelecektir sana. Rabbim hayırla, kolaylıkla ve sağlıkla yeniden nasip etsin bizlere. 
(16 puan)
Amin canım senin doğumdan sonramı öldü neden 9 aylıkmıydı
(4,622 puan)
38+4 de doğum yaptım, 40 gün yoğun bakımda kaldı, kalbinde sorun vardı, ameliyat olacaktı ama minik kalbi daha fazla dayanamadı 40. günü vefat etti yavrum.
-Reklam-
0 oy
(5,742 puan)
Allah sabir versin canim rabbim yerini doldursun. Ama sagliksizmis pist acmissin 12. Haftasinda. Yani bi sekilde dogmus olsa bile onada sana da yazik. Bu sekilde dusun. Aci cekmeden melek olmus.
0 oy
(97 puan)
Rabbim bir an önce yerini doldurur inşallah
0 oy
(340 puan)
Ben de ilk bebeğimi 17 haftalıkken kaybettim. Suyum gelmişti ama kalbi hala atıyordu. Kalbi durana kadar bekledik ve ölü doğum oldu. Sizin acısınızı da çok iyi anlıyorum. Ama vicdan yapmanıza gerek yok. Demek ki ömrü o kadarmış. Bir tanıdığım benden önce 8 aylık bebeğini karnında kaybetti. O zaman şükretmiştim, son aylara gelip de kaybetmek var bide. Dilerim en kısa zamanda acısını unutturacak bir meleğiniz olur. 
(16 puan)
Allah razı olsun canım benimde arkadaşım 32 haftalık doğurdu bir ton ameliyat öldü
(91 puan)
Neden ölü dogum oldu canm sebebi bellimydi?
(340 puan)
Bebeği ve plesantayı otopsiye gönderdik ve enfeksiyon çıktı. Ama endifeksiyon nasıl ve neden oldu bir açıklaması yok.
0 oy
(960 puan)
Allah sabır versin ben 22 haftalık erken doğum oldu dışarda öldü bebeğim ona eşya bile almıştım 
0 oy
(1,045 puan)
Rabbim sabır versin canım .Allahım kimseyi korkuttuğu yere uğratmasın inşallah.Hayırlsı ile tekrardan nasip etsin rabbim sana kimsenin kucağı boş kalmasın..
0 oy
(173 puan)
Benim de aynı şey geldi başıma doktor bi dahaki kontrolde cinsiyet öğreniriz demişti nasip olmadı kalbi durmuştu kürtaj oldum Rabbim aynı acıyı bi daha yaşatmasın yaşayan anlar bu durumu  çok geçmiş olsun canım benim
0 oy
(1,715 puan)
Rabbım yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda yerını doldrsun hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,582 göst.
13 Şubat 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nurnur1834 (88 puan) sordu
0 oy
2 cevap 197 göst.
0 oy
16 cevap 1,370 göst.

653,031 soru

3,435,390 cevap

4,268,705 yorum

184,559 üye

...