0 oy
222 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (100 puan)
Kızlar hakkınızı helal edin de 39+2 deyim açılma rahat olsun diye eşimle birlikte olduk ve şuan çok kötüyüm belimden kasıklarıma aşırı sancı vuruyor doğum hemen başlamış olabilir mi? Yeni uzandım dinlenmeye başladım geçmezse ne zaman hastaneye gitmemi önerirsiniz? 
Gebelik haftası 39+2

6 Cevap

0 oy
(95 puan)
Hastane çok uzak değilse sancılar her 5 dakikada bir gelmeye başladığında en uygun zamandır
-Reklam-
0 oy
(833 puan)
Sancını takip et canım evvel 30 dakikadan bir gelir sonra 10-15 dak. Eyer sancır 5 dakikadan bir geliyosa ve uzanınca geçmiyosa deməli doğum sancısı bu . 
0 oy
(1,082 puan)
Geçmeyen ağrınız olursa doktorunuza gidin.Acilma olmuş mu bakilsin.Doktor eve yollayıp dk tut derse ona göre hareket edersiniz.İlk doğum.tecrubeniz olduğu için evde beklemek doğru değil.
0 oy
(833 puan)
Sancılarını tikib et 5 dakikaya düşdüyündən dr git canım nts ve açılmana  baksınlar.  
0 oy
(217 puan)
Benimde aynı şekilde olmuştu geçen hafta yarım saate bir inmişti sancım o sebeple gitmiştim doktorum karnında toplanıp bırakma gibi ağrılar olunca gel demişti kasıklarında olunca gel demişti sıcak suyla duş al sonra uzan dinlen yürü squat yap baktın kasıklarında karnında sancı var o zaman git hastaneye ilişkiden sebeple olmuş olabilir 
0 oy
(217 puan)
Birde yazmayı unuttum şimdi aklıma geldi doktorum demişti yine bunu doğum anında makatında büyük tuvaletini yapar gibi baskı hissedersen bu doğum anıdır dizilerde bile doğumu gelen kadın sancısından aaa doğumum geldi diyor o sancıyla sen doğumun geldiğini anlarsın demişti annemle geçen gün konuştum o da bana doğum anını şöyle anlattı o doğum sancısı geldiğinde sen yürümeyi bırak arabaya binerken ayağını kaldırmakta bile zorlanırsın diyince artık aaa doğumum mu geldi diye korkmayı bıraktım 

İlgili bir soru bulunamadı

652,028 soru

3,431,295 cevap

4,264,042 yorum

184,284 üye

...