0 oy
137 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (39 puan)
Otururken yatarken ayakta sürekli kalcam acıyor ağrıyor normal mi ne yapmalıyım sizce 
Gebelik haftası 20+6

5 Cevap

0 oy
(36 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Benim daha erken dönemlerde başlamıştı, çok canım acıyordu, bir süre sonra ayağımın üstüne basmak bile eziyet oldu. Hatta kesin sinir sıkışması ya da fıtık diye düşünerek doktora gittik. Ortopedi uzmanı hiç müdahale etmedi ilk 3 aydayız riskli olabilir diye, kendi kadın doğum uzmanım kalsiyum, magnezyum ve çinko desteği başlattı. Birkaç gün içinde ciddi anlamda azalma oldu şikayetlerimde, sonra tamamen geçti. Şimdi 22. haftadayız, o zamandan beri hâlâ kullanıyorum o mineral desteğini. 
(39 puan)
Şu an aşırı ağrı acı yapıyor benimde temizlik yaparken gsln çok canım yanıyor hapların ismi neydi bende d vitamini ferramat demir hapı falan var onları mi kullanmam gerekiyor
(36 puan)
Çok geçmiş olsun, osteowell diye bi tablet benim kullandığım, isterseniz doktorunuza danışıp bi kullanın. Diğer bütün vitaminlere ek olarak kullanıyorum bunu, onlara yine devam etmeniz gerekiyor.
(39 puan)
Çok Teşekkür ederim :)Vallahi ben böyle ağrı görmedim ya yatamıyorum bile bı doktara görünsem iyi olacak tavsiye için sağolun:)
-Reklam-
0 oy
(1,727 puan)
Artık çocuk bele kalçaya hep ağırlık yapıyor normal yani ☺️
0 oy
(186 puan)
Normal.. ilerleyen aylarda ağrılar kramplar daha da artacak :( 
0 oy
(1,224 puan)
dr a git magnezyum ve kalsiyum verir.hamilelijten once bir problem yoksa bacağında muhtemelen bu vitaminlerin eksikligindendir
(39 puan)
Hayır 15 20 gundur bu şekilde aşırı olmaya basladi
(1,224 puan)
kadin dogum druna yada aile hekimine git mutlaka takviye verecektir
0 oy
(33 puan)
Gebeliğin ilk üç aylık döneminde genel olarak kalça ağrısı meydana gelmez. Ancak büyüyen rahim siyatik sinire baskı uygulayarak hamilelikte kalça ağrısı yaşanmasına sebep olur. Kalça ağrısı bele ve bacakların arka kısmına da vurabilir. Ancak bebek doğduktan sonra kalça ağrısı kendi kendine geçecektir.

649,567 soru

3,421,813 cevap

4,253,543 yorum

183,590 üye

...