0 oy
85 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
5 haftalık gebeyim bugün biraz kanamam oldu ilk başta kahverengimsi akıntı gibiydi. Öyle fazla bir kanama söz konusu değil. Yerleşme kanaması olabilir mi aynı durumu yaşayan varmı acaba? Ben direk özele gidip doktora bildirdim bana progestan proluton iğne verdi kullandım dualarınızı bekliyorum daha önce de bir düşük yaşadım bir bebeğim de doğumdan sonra vefat etti.
Gebelik haftası 5

2 Cevap

0 oy
(1,155 puan)
Beşinci haftada bende de olmuştu canım çamur gibi yerleşme kanaması bir sorun yoktur Allahın izniyle 
(15 puan)
İnşaAllah öyledir. İlk gebeliğimde de olmuştu açıkçası ama daha az miktarda ama insan korkuyor yine de. Sizin durumunuz nasıl oldu nasıl geçti acaba kaç günü bulur bu durum?
(1,155 puan)
2 gün az az geldi canım ben de korktum ilkti bi de çok bilmiyordum sonra geçti 8. Haftada yine yaşadım o zaman kırmızı kanamam da oldu progestan falan derken şükür düşük falan olmadan atlattım süreci her ihtimale karşı doktora gidersen söyle progestan veriyorlar hemen pozitif ol ama canını sıkma sağlıklı bir bebekse her türlü tutunuyor
(15 puan)
Öyle olunca hemen doktoruma göründüm bana progestan hap ve iğne verdi. iğneler den birini 2 gün önce yaptım diğer geriye kalanını da yarın yapmayı düşünüyorum. Ve çok şükür kanamam durdu. dua eder, dua beklerim. Allah razı olsun canım.
(1,155 puan)
Çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(144 puan)
Benim.kahverengi lekelenmem oldu, ilk  3 hafta, sonra birkaç hafta kesildi, tekrar başladı kesildi, iş yapmayın , uzanın, dinlenin bol bol, progestan ve yatış ile atlatrsiniz inşaallah 
(15 puan)
İnşaAllah Allah razı olsun dua eder dua beklerim. Şuan için kesildi diyebilirim gerisi takdiri ilahi.
(144 puan)
Allah yardımcınız olsun, sağlıcakla gelsin bebisler inşaallah,

İlgili bir soru bulunamadı

651,689 soru

3,430,004 cevap

4,262,636 yorum

184,197 üye

...