0 oy
176 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (47 puan)

image

image

image

bugun çift çizgi silinmişti. Bu çatlama anlamına mı geliyor ? İlişkiye devam etmek gerekiyor mu ? Bilgi verebilecek var mı?

1 cevap

0 oy
(182 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba canım bence gebelik var benim testimde böyleydi muayeneye gidince 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim
(47 puan)
Sanırım bu yanlış anlaşılma oldu farkedip üstünde durmadım. Amin teşekkür ederim. Çizgi bugün soluklaştı. Sizce neden olabilir ? Tam bir koyuluk göremedim
(1,916 puan)
Canım tam koyu çizgiyi göremediysen istenilen yumurtlama olmamıştır. Silik çizgi de dönemin bittiğini gösteriyor olabilir. Ben ilk bebeğime yumurtlama olmadığı bir dönemde hamile kaldım. Çok testler yaptım, doktorlar yumurtlama yok denilecek kadar az dediler, aylarca klomen kullandım sonra bu süreç beni çok yorunca bıraktım, o ara hamile olduğumu öğrendim. Kendim de yaşadığım için isteyen herkesin kolaylıkla bebek sahibi olmasını isterim. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız ama sen testlere aldanıp birlikteliği bırakma.
(47 puan)
Adetten sonraki gün teste başlamıştım. Dönem bitmisse yumurtlamam olmamış anlamına mı geliyor ?
(1,916 puan)
Testte öyle görünüyor canım
(182 puan)
Merhaba ben tabiiki kimseyi ümitlendirmek istemem yanlış anlaşıldı. Ben silik çizgiyi görünce öyle zannettim ben iki hamileliğimide böyle silik çizgi ile öğrendiğim için onu da öyle zannettim.
-Reklam-

648,244 soru

3,416,953 cevap

4,247,656 yorum

183,240 üye

...