0 oy
655 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (124 puan)
Günaydın kızlar. Yarim saat once sümüksü kanlı bişey geldi simdi hafif ara ara sancim var doğum mu başlıyo acaba korkuyorum
Gebelik haftası 38

2 Cevap

0 oy
(3,692 puan)

Sancıların sıklaşır 5 dk. da bir olmaya başlarsa, alt bölgende ağrı, ıkınma hissin varsa bekleme.Doğum yaklaşmış senin .Bebek hareketleri çok önemli bu dönemde, takip et .Sağlıkla bir solukta al kucağına.

(124 puan)
Allah razı olsun  cok sağolun
-Reklam-
0 oy
(192 puan)

Ya bende dun çatı muayenesi oldum gece çok az sümüksü bisey geldi sabahda kan gelmiş ama çok az. yine çok az sümüksü bı akıntı. Nisan bukdr azcik biseymi? Jel olabilirmi dün kontrolde Doktor sürmüştü. Şuan bı sancim yok bazen adet sancisi gibi bişey hissediyorum ama dayanilmicak gibi değil yani. Bende 38 bitmek üzere. Acilma yoktu nst sancim da yok. Doğum gelio gibi hissetmiyorum :))) 

(192 puan)
Ben dakika tuttum yarım saatte bir sancim.geliyor on saniye felan sürüyor. Adet sancisi gibi yada gazim varmış gibi sanki bebek asagiya baskı yapio cikmak istio gibi bir his oluşuyor. Doktora felan haber vermedim gerek varmı sence? Senin sancı sıklıgin nasıl?
(124 puan)
Benimde sancim vardı canım adet olur gibi yarim saat arayla baze 20dakka. Gittim hastaneye alttan muayne ettiler rahim yumuşamaya başlamış 1 haftaya kalmaz doğum olur şancı sıklığını kontrol et dedi ebe. Şuan da agrım var ara ara sümüksü kan geliyo yarın kendi doktoruma gidicem kontrole canim
(124 puan)
Bi de ebe şey dedi sancini biraz evde çek doktorlar sezeryan yapar yoksa o kolayına geliyo doktorların acilma yok sanci cekiyosun diye alirlar sezeryana sonra beni dedi dersinn dedi. her sancıyı doğum sanma dikkat et sıklığına dedi. özel hastaneye gidiyorum ebemde orta yaşlı bilgiliydi canım.
(192 puan)
Bende sancılar beş dakikaya düşünce gece gittik doktora. Ebe baktı acilmam yokmus hiç. Bunlarda yalancı sanciyms ama okdr duzenli aralıklarla geldiki anlamadım nasıl yalanciymis. Bide bu sancılar yalamciysa gerçeği nasıl.dayanilmazdir :(( çok korkuyorum şuan sezeryan olsa diyorum. Muhtemelen suni vercekler acilmam olmazsa. Ama sancı çok kötü:(( evde beklemeyede insan endişe edio bebek iyimi die yoksa hastaneye gitmeyi hiç istemiyorum akşam zorla götürdü eşim. Ebe banada dedi sıklassin sancıların, suyun gelsin felan dedi de işte insan anlayamioki hangisi dogru. Bende özele gidiyorum doktorum normal dogumcu. Sezeryana pek sıcak bakmıyor. Sabah yine akıntı gibi bişey geldi. Ebe de doktorda alttan muayeneden sonra olur böyle ağrılar akıntılar dedi. Nasıl çıkacak bu bebek çok korkuyorum :(
(124 puan)
Valla bende anlamadım ya gerçeğiyle nasil ayırt edeceğimizi. Hala ağrılar devem ediyo geçmiyorda. Allah yardım etsin bize valla dayanilmicak hale geliyo bazen. Akıntı bende de var canım arada hafif pembemsi geliyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
4 cevap 194 göst.
0 oy
2 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 239 göst.

646,697 soru

3,411,342 cevap

4,240,806 yorum

182,803 üye

...