0 oy
387 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (46 puan)
Arkadaşlar dün doğum için gün aldık fakat benim ikinci doğumum acil sezeryan olmuştu ve kabus gibiydi herşeyi hissettim özellikle aklımdan bebeğin eşini cikarislari hiç gitmiyor. Şimdi üçüncü evladımı kucağıma alacam Allah nasip ederse fakat dün doktorum ellemeleri cekistirmeleri hissedeceksin ama acı yok dedi evet acı yok ama onu hissetmek bile çok kötü insanın aklından çıkmıyor sorum şu spinal ile doğum yapan anneler sizlerde hissettiniz mi ? Anestezi uzmanı ile görüşsem anlatsam durumu panik atak var çünkü bende çok korkuyorum.
Gebelik haftası 36+1

12 Cevap

+1 oy
(4,558 puan)
Kesinlikle hiçbir şeyi hissetmedim olumsuz anlamda. Size bu kabusu yaşatan ameliyathane ekibi. Çünkü bana iğne yapıldıktan sonra 5-6 kere buzlu bir cihazla tam uyuşup uyuşmadığımı kontrol ettiler göğüsten göbeğe kadar. Ne zaman o soğukluğu hissetmedim, o an başladılar operasyona. Dokunduklarını, bebeğin çıkarılışını falan hissettim ama hiç ağrı acı hissetmedim. Bebeğin çıkarılma anını hissetmekte inanılmaz bir mutluluktu zaten ❤️ Benim doğumum doktorum ve ekibi tarafından kusursuz geçti şükür. Rabbim size de kolay bir doğum nasip etsin inşallah. 
(46 puan)
İlk doğumda sezeryanla olmuştu onda hiç bişey hissetmedim hatta hep derim öğün on tane doğurabilirim öyle rahattı ama ikinci kabusum oldu resmen şimdi üçüncüyü merakla bekliyorum.
(4,558 puan)
Bu da ilki gibi olsun inşallah canım
-Reklam-
+1 oy
(143 puan)
Hissetmeyi birak yukardaki isiklardan yansimasini bastan sonuna kadar izledim :)) hatta doktorlar ameliyati bitirmek uzereydiler hepsini izledimi soyledim şok oldular hic korkma korkacak bisey yok onlar isini biliyor sen gozlerini kapat baska seyler dusun korkarsan korku getirir kendini cesaretlendir ben de herseyi hissettim izledim karnimi ayirdilar bebegi cikarttilar o anlari gozumun onunden hic gitmiyor ve hic korkmuyorum bana ani olarak kaldi :) 
0 oy
(31 puan)
Ben de hissetmiştim canım ama acıyi hissetmedim hic
0 oy
(44 puan)
Ne zamana gün aldınız acaba kaç haftalıkken doğum olacak
(46 puan)
Erken doğum riskim var benim ama ona rağmen beklemek istedik 38 e kadar 38+1 de olucam inşallah.
0 oy
(1,803 puan)
Ben acıyı sa hissettim jileti esini çıkarmadan allahtan sakinleştirici vurdular yoksa baya kötü olurdum bende anestezi doktoruna dicem carsamba günü ilkinde yaşadım bende uyku uyuyamıyorum korkudan hala baklim neler olcak bunda doktor ne dicek tam bayılmak da istemiyorum anestezi atmak zor oluyor yarım saat disimi sıkıcam gibi geliyor bana
0 oy
Ben spinal yaptım hep hissettim
0 oy
(77 puan)
Ben de acil sezaryende dikişi hatırlıyorum. Siz neden acil sezaryen olmuştunuz 
(46 puan)
Ağrı ile hastaneye gittim.Suyun geldi bebek oksijensiz kaldı denildi apar topar ne olduğunu bende anlamadım bir baktım bebeğim yoğum bakimda bende perisandim ameliyatta çok bağırdım canım acıyor hissediyorum diye.
(77 puan)
Geçmiş olsun.
0 oy
İcimdekileri yazmisss gibisiniz  resmn ayni seyleri yasamisiz tam acima yok ama o hisetmk bile travma kaliyor insanda halada aklima geldikçe korkuyorm panik atagim olustu istemiyerk yine hamile kwldm ve.  Cokkk korkuyorm sezryndn korkar olem gün gectikce dahada korkuyorm şuan 16 haftadyim
(46 puan)
Evet acı yok ama hissiyat berbat bişey ki acı olmadığı halde zaten hissettiğimiz için acıyor da sanmıştım ben bagirmistim bebek çıktıktan sonra komple uyutmuslar iş işten geçmisti artık ben yasiycami yaşamıştım ama benim anestezi doktoru gerçekten berbattı gece 12 de doğum yaptım adam esneyerek geldi ve hiç ilgilenmedi.
0 oy
(562 puan)
Ben normal doğum istiyorum ama olmazsa uyutsunlar panik atağı olan allah korusun kalp krzi geçirir senin terchin tabii ama bence uyusan daha iyi
(46 puan)
Uyutmuyor doktorum bebeğe geçiyor narkoz gazdan sarılık oluyor diyor ten tene temas et bebeginle korkma vs diyor ama iste elimde değil.
0 oy
(162 puan)
Hissediyorsun balım ama korkulacak bisey yok doktorlar hemsireler basinda olacak surekli onlarla konusursn zamanin nasi gectigini anlamazsn bile insallah ilk sezeryanimda beni uyutmuslardi haberm bile olmadi ikinci de uyutmadilar korkuyordm korktgm gibi olmadi :)
0 oy
(604 puan)
Özelde mi oldunuz 2.yi.

Bnde yarın gireceğim 2.sezeryana ilki hicbisey hissetmedim benide korkuttun.bnde yarın anesteziyi korkutayim paniği iyi uyusturun diye:D
(46 puan)
Yok canım ikinci acil devlet Hastanesi'nde öldü ilki özel de oldu şimdi üçüncü özelde olacak Allah nasip ederse. Korkma bende bugün. Doğum yapan arkadaşlarımla konustumda ikinci doğumda doktorumuz aynı olanlarla aynı hastanede olanlarla hepside anesteziyi suçladı çünkü 4 kişide aynı şeyi söyledi ilkindi anestezi tutmadı diye.. belkide anestezi doktorundan kaynaklanan bişey bu.
0 oy
(15 puan)
Bende 32 haftalık iken suyumun gelmesi üzerine acil sezeryana alındım bende lokal anestezi ile ameliyat olmak istemedim birde lokal anesteziye alarjim vardı doktora bunu bildirdim alarjiden ziyade o ana şahit olmak istemedim çünkü bebeğimin kafatası açıktı bende travmaya neden olacaktı. Genel anestezi yapmaya karar verdi doktor gözünü açıp kapayinca her şey bitmiş oluyor ama gözünü ilk açtığınız o an bütün acıyı olduğu gibi hissediyorsunuz. Ben o acıyı ömrüm boyunca unutamam lokal anestezi olunca en azından 4-5 saat hissedilmiyor acı o esnada ağrı kesici iğneler yapılıyor ve fazla acı hissedilmiyor. Her şeye rağmen yine olsa yine genel anestezi olmayı tercih ederim bilimcim yerdinde iken böyle bir şeye tanık olmak istemem. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 762 göst.
0 oy
5 cevap 1,129 göst.
0 oy
3 cevap 412 göst.

649,312 soru

3,420,735 cevap

4,252,369 yorum

183,513 üye

...